De ce nu vrea Tavi Colen să se împace cu Alin Oprea. Artistul, reacție dură: „L-am condamnat la uitare”

În urmă cu ani de zile, Alin Oprea și Tavi Colen formau o echipă de zile mari pe scenă. Cei doi au fost soliștii trupei Talisman, dar drumurile lor s-au separat în anul 2006. Acum, la mai bine de 17 ani, Tavi Colen face noi declarații despre fostul său coleg de breaslă.

Alin Oprea și Tavi Colen pe vremea când erau prieteni
Alin Oprea și Tavi Colen pe vremea când erau prieteni

Deși au reușit să câștige inimile românilor prin piesele cântate în trupa Talisman, cei doi au ajuns astăzi să nu-și mai vorbească, iar pentru Tavi Colen, cântărețul Alin Oprea a fost dat uitării.

Tavi Colen: „Dormea până la ora 15:00”

Tavi Colen a vorbit recent despre fostul său prieten Alin Oprea. Artistul a avut o reacție destul de dură la adresa lui, mărturisind că nu dorește să-și mai vorbească niciodată.

„L-am condamnat pe Alin Oprea la uitare. Ceea ce, în ziua de astăzi, observăm că se întâmplă. Nu vreau scandal, nu vreau nimic, nu vreau bani, nu vreau să ne împăcăm. A venit cineva care mi-a oferit 100.000 de euro la amândoi să facem un singur spectacol. Am refuzat. Eu eram și managerul formației. Alin Oprea dormea până la 15:00. Nu știa unde e biroul. Niciodată nu a știut.

Ce mă contrariază foarte tare este că el și-a trecut toate piesele. El e formația Talisman și toate piesele sunt pe numele lui și nici nu a făcut nicio piesă singur. Nu a făcut niciun cântec singur. Niciodată! Majoritatea cuvintelor erau niște bălării ”, a spus Tavi Colen, în podcastul moderat de Adrian Enache.

Alin Oprea a încercat o reconciliere cu Tavi Colen 

În trecut, Alin Oprea mărturisea că a încercat să se împace cu Tavi Colen, însă fără vreun succes. Din declarațiile acestuia, pare că nu are de gând să-i ierte greșelile fostului coleg.

„Nu ne împăcăm. La noi e o chestie de familie, financiară. Mie mi s-a părut un fel de infracțiune să iei numele, eu am dat numele acela. Și să și premeditezi chestia asta cu ani de zile înainte. Nu că e de neiertat, dar mi se pare urât”, a mai spus Tavi Colen în emisiunea Xtra Night Show.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
wizz air avion la sol
image
image
image
image
image
image
img (1) jpg
madonna concert brazilia profimedia (1) jpg
andreea esca porumbacu jpg
cub daniela crudu webp
antonela patrut 2 jpg
banner alin oprea png
adela popescu jpeg
banner sanziana buruiana png
image
actualitate.net
image
actualitate.net