Tavi Colen, din nou în război cu Alin Oprea pentru Talisman! «Mi s-a părut infracțiune ce a făcut Alin!»

Ultima actualizare:

    Alin Oprea și Tavi Colen s-au despărțit profesional în 2006foto: arhiva personală
Alin Oprea și Tavi Colen s-au despărțit profesional în 2006foto: arhiva personală

Tavi Colen nu uită și nu iartă! Solistul de la Talisman a redeschis războiul cu fostul coleg Alin Oprea, la 15 ani de la destrămarea trupei Talisman! Tavi Colen face acuzatii dure la adresa fostului coleg, care și-ar fi însușit ilegal atât repertoriul, cât și numele trupei.

Alin Oprea și Tavi Colen nu au îngropat nici acum securea războiului, la mai bine de 15 ani de când trupa Talisman s-a destrămat. Tavi Colen a ieșit din nou la rampă cu acuzații grave la adresa fostului său coleg, Alin Oprea, din cauza căruia a rămas fără trupă și fără niciun fel de resurse financiare. „Cea mai mare durere a mea este că eu am căzut de undeva de sus. M-a durut foarte tare, am suferit, o perioadă de un an, aproape doi, nu vorbeam cu nimeni. Singura care m-a ținut așa, pe linia de plutire a fost Ema. Eu am căzut ca un bolovan”, a spus Tavi Colen, în emisiunea ”Xtra Night Show”

Tavi Colen: ”Nu ne împăcăm!” 

„Am luat-o, nu de la zero, de la -2. Nu aveam nici scule, nici bani, nici concerte, nici nimic. Și-a luat Alin toate cele, piesele, discurile, numele, tot, am zis hai bine, ia-ți-le, bagă-ți-le undeva. Dar n-a reușit, se pierde totul. De la orice trupă de unde pleacă solistul vocal, este cam gata. Din punct de vedere muzical noi eram OK, puteam să o mai ducem”, a mai adăugat Tavi Colen.

Deși Alin Oprea a declarat că și-ar dori totuși o reunire a trupei Talisman de dragul vremurilor trecute, Tavi Colen nici nu vrea să audă de propunerea fostului coleg. „Nu ne împăcăm. La noi e o chestie de familie, financiară. Mie mi s-a părut un fel de infracțiune să iei numele, eu am dat numele acela. Și să și premeditezi chestia asta cu ani de zile înainte. Nu că e de neiertat, dar mi se pare urât”, a mai adăugat artistul, în emisiunea lui Dan Capatos de la Antena Stars.

Citește și:

Tavi Colen dezgroapă secrete: "Ajunsesem să nu am bani nici de banane. Alin Oprea mi-a luat tot: viața, palmares, trupă"

Alin Oprea: ”Să fie sănătos!”

Acuzat de fostul său coleg că ar fi înregistrat numele Talisman la OSIM fără știrea acestuia, Alin Oprea a refuzat categoric să îi dea o replică lui Tavi Colen. „Să fie sănătos și să-i Dumnezeu tot ce-și dorește. Legat de acest subiect sunt în silenzio stampa din 2006 și așa voi rămâne în continuare”, a declarat Alin, în exclusivitate pentru Click.ro.

Atitudinea lui Alin Oprea șochează, căci la sfârșitul anului trecut acesta declara că el practic își dorește o revenire a trupei Talisman. „Mi-aș dori ca formația Talisman să sărbătorească 25 de ani existență în formula originală, care i-a adus gloria în anii ‘90. Cred că ar fi un gest de respect reciproc și de maturitate, de care fanii noștri s-ar putea bucura”, ne-a declarat la acel moment Alin Oprea.

Citește și:

Talismanii nu își vorbesc de 11 ani! Tavi Colen și Alin Oprea sunt certați după scandalul din 2006

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
spital judetean suceava
image
image
image
image
image
image
roberto cavalli GettyImages 462625565 jpg
gheorghe dinicu1 jpg
florin piersic  jpg
Theo Rose jpg
banner gabriela cristea png
banner catinca oana roman png
roberto cavalli GettyImages 462625565 jpg
ariana grande rochie floare jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net