Medana, soția lui Alin Oprea, imagini interzis de sexy din luna de miere petrecută în Tenerife: „Am devenit mai îndrăzneață”

#Exclusiv Click!

La doar două săptămâni de la nunta fastuoasă, Medana și Alin Oprea, au plecat în Tenerife în „cea mai dulce lună de miere”. Cei doi au postat imagini superbe din acel loc, iar Medana e cât se poate de provocatoare și de sexy, în costumul de baie.

Medana, frumoasa mireasă a lui Alin Oprea, a căpătat curaj, în luna de miere. Aflați în Tenerife, cei doi au postat imagini superbe din paradisul exotic unde s-au răsfățat.

Dacă Alin a fost mai rezervat în apariții, Medana i-a luat fața. Tânăra a postat pe rețelele de socializare, pentru prima dată, poze provocatoare în costum de baie.

Medana Oprea: „M-am îndrăgostit de Alin, a trebuit să mă obișnuiesc”

Mireasa solistului de la Talisman arată trăsnet, iar sânii ca pepenii stau să-i iasă din sutien.

Înainte eram mai rușinoasă, mai timidă, dar acum, de când sunt cu Alin, am devenit mult mai îndrăzneață. La început nu mi-a plăcut deloc lumea asta mondenă, mă inhiba. Dar, dacă m-am îndrăgostit de Alin, a trebuit să mă obișnuiesc, să fac față cu brio lumii în care se învârte el, a mărturisit Medana, pentru Click!

În luna de miere, soții Oprea s-au cazat în Playa de las Americas, o stațiune de vacanță situată în partea de sud a municipiului Arona, în vestul insulei Tenerife, cea mai mare și mai populară insulă din arhipelagul Canare din Oceanul Atlantic.

La întoarcerea spre casă, cei doi au făcut o mică escală la Madrid.

La întoarcerea noastră spre casă, pentru începerea turneului de toamnă Talisman, vom poposi din nou la Madrid, unde tot Medana a fost invitată să-și prezinte volumul de poezii, în cadrul Festivalului de Carte și Arte al Românilor de Pretutindeni, CULTURO 5-7 octombrie 2023, organizat de Mircea G. Florescu”, a spus Alin Oprea, conform ProTV.

Medana și Alin Oprea s-au căsătorit religios pe 15 septembrie, la un local exclusivist din Otopeni. Cei doi și-au jurat credință și iubire eternă în prezența a zece perechi de nași și peste 500 de invitați.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
cub oana și viorel lis png
cub ameri nasrin png
angela similea
image png
image png
covorul rosu  sursa   Shutterstock jpg
britney spears profimedia jpg
banner pepe png
image
actualitate.net
image
actualitate.net