Copiii Medanei, răsfățați de Alin Oprea. Cum și-au sărbătorit fiica în Italia, împreună cu nașa Maria Dragomiroiu?

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Medana este o femeie cât se poate de răsfățată de soțul ei, Alin Oprea. De 8 și 9 martie, cei doi au serbat-o în Italia, la Padova, pe fiica Medanei, Daria, care a împlinit 15 ani. De la chef nu au lipsit nașii cuplului, Maria Dragomiroiu și Bebe Mihu. 

Medana, frumoasa soție a lui Alin Oprea, și fiica ei, Daria, nu vor uita prea ușor weekend-ul de 8-9 martie. Cele două au petrecut de minune o mini vacanță, în Italia. 

Daria, fiica Medanei din prima căsătorie, a împlinit 15 ani și pe 8 martie a plecat, împreună cu mama ei, să se serbeze în Italia, la Padova. 

Cele două au petrecut momente minunate împreună, iar pe 9 martie li s-a alăturat și Alin Oprea, care a avut de susținut și un concert în orașul italian, alături de nașii lor de la nuntă, Maria Dragomiroiu și Bebe Mihu. 

Medana Oprea: „Am sărbătorit-o pe Daria alături de nașii noștri, Maria Dragomiroiu și Bebe Mihu” 

„Am avut parte de câteva zile absolut superbe în Italia, alături de fiica mea Daria, pe care am sărbătorit-o aici. 

Ziua de 8 Martie a fost numai pentru noi două. Am mers singure cu o zi înainte să vină Alin, pentru că el a avut eveniment la Buzău. Iar, noi am beneficiat singure de o zi în plus, și ne-am putut bucura în tihnă de shopping și plimbări la obiectivele turistice, dar mai ales de timp petrecut împreună ca între mamă fiică. 

Alin a fost un adevărat gentleman, ne-a dat cardul lui să ne cumpărăm tot ce ne dorește inimioara. 

Soțul meu a venit a doua zi seara, pe data de 9 martie, în Italia și am sărbătorit-o pe Daria, alături de nașii noștri dragi, Maria Dragomiroiu și Bebe Mihu. Organizatorul evenimentului, Marius Rusu cu soția Rodica, sunt finii verișorului meu primar Marius Varga, așa că am avut parte de o sărbătoare petrecută în familie, de ziua fiicei mele, alături de peste 200 de persoane. 

Momentul în care Alin i-a cântat la mulți ani Dariei, alături de atâția oameni prezenți, a fost unul foarte emoționant pentru noi toți. 

Fetița mea a împlinit 15 ani și a fost un moment de mare bucurie în familia noastră. Nașa Maria Dragomiroiu și soțul meu Alin Oprea, au făcut din seara de 9 martie un eveniment senzațional la Padova, pe care românii noștri sigur nu îl vor uita prea curând. 

Iar, eu țin să îi mulțumesc soțului meu pe această cale pentru vacanța minunată și pentru toate cadourile oferite de ziua femeii și de ziua Dariei, pentru generozitate și pentru gesturile nobile făcute cu sufletul, pentru noi două”, a declarat Medana Oprea, în exclusivitate pentru Click!

Medana și Alin Oprea au făcut o nuntă ca-n povești, în toamna anului trecut. Solistul trupei Talisman este foarte apropiat de copiii soției sale, Daria și Darius, pe care-i consideră ca fiind ai lui. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net