Cum îl răsfață Medana pe Alin Oprea de Ziua Îndrăgostiților? Dragostea trece prin stomac! „De când e cu mine și-a schimbat preferințele culinare”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Medana și Alin Oprea vor sărbători Ziua Îndrăgostiților cu o cină romantică acasă, în liniștea și intimitatea căminului lor. Medana știe cum să-și surprindă șoțul: îi gătește desertul lui preferat. 

O vorbă din bătrânii spune că dragostea trece obligatoriu prin stomac. Medana, prospăta soție a lui Alin Oprea, este o gospodină desăvârșită, iar soțul ei se dă în vânt după delicioasele mâncăruri pregătite de ea. 

Medana Oprea este, însă, expertă în deserturi, tocmai de aceea, anul acesta, de Ziua Îndrăgostiților, soția cântărețului de la Talisman și-a propus să-i pregătească o cină romantică, de la finalul căruia nu va lipsi prăjitura preferată a artistului. 

Medana a dezvăluit desertul preferat al artistului de la Talisman

„De foarte tânără am învățat să gătesc. De pe când eram copil făceam împreună cu bunica mea Lidia, tăieței de casă, plăcinte, gogoși, gomboți. 

Eu, la doar 9 ani, știam să fac singură gomboți cu prune, iar fiica mea Daria, de la 6 ani face singură clătite. Se urca pe blatul mobilierului și așa ținea mixerul în mânuțe pentru că nu ajungea.

De când este cu mine Alin și-a schimbat preferințele culinare, pentru că  eu l-am obișnuit total diferit. Dacă înainte i se gătea fasole și nu știu ce ciorbe, eu l-am obișnuit cu bucătăria mediteraneeană.

Gătesc somon cu salate, grătar cu salate, dar fac și mâncăruri tradiționale de Sărbători. Plus tot felul de torturi și prăjituri. 

Mâncarea lui preferată este gulașul, salata boeuf și vinetele, iar ca desert îi plac la nebunie gomboții cu prune, tortul cu mere și tiramisu, pe care le fac absolut delicioase”, a mărturisit Medana Oprea, pentru Click!

Medana, îngerul păzitor al lui Alin Oprea după divorț 

Alin Oprea, solistul trupei Talisman, și-a găsit liniștea după divorț în brațele frumoasei Medana. Cei doi au făcut, anul trecut în toamnă, o nuntă fastuoasă.

„Divorțul este o perioadă traumatizantă pentru orice om, cu atât mai mult pentru Alin care a fost atât de nedreptățit și lăsat pe drumuri ca un câine, fără nimic, după o viață întreagă de muncă și eforturi colosale depuse chiar de el

Pentru mine a fost foarte delicat, eu nu mi-am permis nici măcar să-i arăt lui că sufăr pentru că trebuia să fiu tare să îl pot ține pe el cu moralul ridicat. 

Nu puteam da dovadă de slăbiciune și nici să fiu isterică sau plânsă toată ziua. Eu m-am refugiat în rugăciune. Am avut credința că totul va fi bine și am simțit enorm puterea rugăciunilor la acea vreme. Pentru Alin am fost și psiholog, și mamă și iubită în acel moment. 

Cert este că nu am dat bir cu fugiții când el a rămas pe drumuri, fără bani, rănit, așa cum multe alte femei ar fi procedat. Paradoxal în timp ce una îți ia totul, apare alta care îți oferă totul. Din acest motiv el m-a și denumit îngerul lui păzitor”, ne-a mai dezvăluit Medana. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net