Valentine's Day 2024. Mesaje cu care să nu dai greș în fața partenerului de Ziua Îndrăgostiților

Ultima actualizare:

Doar două zile îi mai despart pe îndrăgostiții fără leac de ziua în care își vor celebra dragostea pe care și-o poartă. 14 februarie este ziua lor, așa că nu pot permite ca Valentine's Day să treacă fără a le face partenerilor de viață cele mai frumoase declarații de dragoste. Dacă ești în pană de idei, mai jos regăsești câteva mesaje pe care i le poți trimite iubitei / iubitului cu ocazie Zilei Îndrăgostiților

Mesaje de ziua îndrăgostiților / foto: Pixabay
Mesaje de ziua îndrăgostiților / foto: Pixabay

Anual, pe data de 14 februarie, îndrăgostiții își celebrează iubirea așa cum știu ei mai bine. Această „sărbătoare” presupune în aproximativ toate cazurile transmiterea unor mesaje și declarații de dragoste, iar în rândurile de mai jos regăsești o parte dintre ele. 

Surprinde-ți partenerul cu un mesaj emoționant de Valentine's Day

„Am doi ochi care vor să te vadă, am două mâini ce vor să te îmbrățișeze, am două buze ce vor să te sărute, dar am o singură inimă ce bate numai pentru tine!”

„Dacă dragostea ar putea fi evitată doar închizând ochii, nu aș mai clipi niciodată, de frică să nu las să treacă vreo secundă fără să fiu îndrăgostit de tine!”

„Azi te voi iubi la fel ca-n fiecare zi. Nu te pot iubi nicio clipă mai puțin, dar fiindcă că e ziua îndrăgostiților sunt dispus să negociez numărul pupicilor”

„De când te-am cunoscut viaţa mi s-a schimbat: ştiu cine sunt, ştiu ce vreau, știu pentru ce lupt, ştiu ce înseamnă fericirea dar mai presus de toate știu că TE IUBESC!”

„Dacă din toată istoria aş putea alege un moment care să îl pot păstra stralucitor şi plin de viata, din toate zilele vieţii mele aş alege momentul când te-am cunoscut.”

„Aseară am adormit cu zâmbetul pe buze, pentru că ştiam că te voi visa. Astăzi m-am trezit cu un zâmbet, pentru că nu esti doar un vis”

„Pun un sărut în palma ta. Un sărut plin de bucurie, pasiune, dragoste. Acum du mâna la gură!” „Fiind departe de mine, pun sub îndoială ca oxigenul este mai necesar pentru viaţă decât prezenţa ta…”

„Pentru cea mai importantă persoană din viaţa mea, pentru tine, toata dragostea din lume. Eşti raza de soare din viaţa mea, eşti lumina din întunericul vieţii mele. Te iubesc!”

„Dacă îmi dai şansa de a-ţi demonstra că suntem suflete pereche, îmi voi petrece fiecare zi din viaţă sărbătorind Ziua Îndrăgostiţilor cu tine”

„Te iubesc astăzi, mâine şi pentru totdeauna, te iubesc la infinit! Eşti lumina care-mi luminează fiecare zi, eşti persoana care-mi completează viaţa şi nu-mi pot imagina viaţa fără tine.”

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Soldații ucraineni evacuează locuitorii din localitățile de lângă granița cu Rusia FOTO PROFIMEDIA
image
image
image
image
image
image
image png
Verde pentru Biciclete
podul giurgiu ruse jpg
Regele Charles si Printul William Foto GettyImages (3) jpg
vreme furtuna png
airplane cabin 7022154 1280 jpg
pofta manacare jpg
Copil spital
image
actualitate.net
image
actualitate.net