Destinații de vis pentru Ziua Îndrăgostiților. 5 locuri din Europa ideale pentru o minivacanță magică în doi

Ziua Îndrăgostiților, sau Valentine’s Day, se apropie cu pași repezi, astfel că tot mai multe persoane sunt în căutare de o escapadă alături de persoana iubită. Nu te-ai gândit încă unde să mergi? Nu-ți face griji, te ajutăm noi. Iată câteva destinații de vis din Europa pentru o minivacanță magică în doi.

Destinații de vis din Europa pentru Ziua Îndrăgostiților / foto: Colaj Pixabay
Destinații de vis din Europa pentru Ziua Îndrăgostiților / foto: Colaj Pixabay

Ziua Îndrăgostiților se apropie cu pași repezi, astfel că cei care sunt într-o relație încep să facă planuri de vacanță. Dacă și tu vrei să-i faci o surpriză partenerului tău de viață de Valentine’s Day și să evadați din aglomerația orașului, iată o listă cu cele mai romantice locuri din Europa. Desigur, locuri precum Franța, Italia sau Spania, îți vin în minte atunci când te gândești la cele mai romantice locuri din Europa, dar cum rămâne cu celelalte țări la fel de superbe?

5 locuri din Europa ideale pentru Ziua Îndrăgostiților

Paris, Franța

Bineînțeles, cunoscut ca și „Orașul iubirii”, nu ne este de mirare că Parisul este la mare căutare de Ziua Îndrăgostiților. Acest oraș este perfect pentru o minivacanță magică în doi, de aceea atât de mulți oameni vin aici pentru a-și cere partenerul în căsătorie în această zi. Francezii au reputația de a fi pasionali și seducători, așa că vă vor motiva cu siguranță să fiți la fel în timpul unei călătorii la Paris.

Zermatt, Elveția

Ascuns în Alpii Elvețieni, orașul Zermatt este evadarea romantică perfectă pentru Ziua Îndrăgostiților. Dacă vă planificațiaici minivacanța, veți ajunge în timpul sezonului de schi și veți putea admira împrejurimile care te vor lăsa fără cuvinte. Pentru o cină romantică, nu ratați restaurantul cu stele Michelin, After Seven. Designul interior și bucătăria creativă îl fac o aventură culinară.

Cotswolds, Anglia

Cotswolds este o regiune din sud-vestul Angliei. Este cunoscută pentru clădirile sale care strălucesc în culoarea auriu în lumina soarelui. Este locul ideal pentru Ziua Îndrăgostiților dacă sunteți în căutare de liniște. Potrivit unui sondaj britanic din 2011, Copse Hill Road din satul Lower Slaughter a fost numită cea mai romantică stradă din țară, iar Castelul Broughton din Banbury a fost numit cel mai romantic castel.

Galway, Irlanda

Dacă preferați să explorați un oraș mic cu cei mai prietenoși localnici și natura uluitoare, atunci Galway din Irlanda este alegerea ideală. Este locul perfect pentru a merge ținându-vă de mână pe Old Long Walk în timp ce admirați istoria Castelului Lynch și Arcul Spaniol. Dacă preferați să explorați ruinele galice și să fiți în natură, atunci puteți vizita Insulele Aran.

Florența, Italia

După cum știm deja, Florența este un oraș european extrem de romantic, iar pentru cei iubitori de artă și cultură, este locul perfect pentru a petrece Ziua Îndrăgostiților. Vă puteți caza la Villa Cora, o vilă aristocratică situată chiar la marginea orașului și cu vedere la Grădinile Boboli, puteți lua masa la restaurantul cu stele Michelin, Il Palagio, sau vă puteți plimba pe străzile orașului. Floranța are mute de oferit.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
conac le richmond jpg
Card bancar plată cu cardul FOTO Shutterstock jpg
Printul Paul Lambrino de Romania si Printesa Lia (3) jpg
vama veche foto Digital Adviser2 jpg
maioneza fara oua jpg
presedinti 768x483 jpg
oua vopsite de paste jpeg
cipru shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net