Alin Oprea, totul despre nunta anului cu Medana! 500 de invitați și opt perechi de nași! „Îmi doresc să fie de basm!”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Alin Oprea se căsătorește religios cu iubita lui, Medana, în luna septembrie. Cei doi sunt în toiul pregătirilor pentru nunta anului. Au ales localul, opt perechi de nași și au trimis invitațiile. Alin Oprea ne-a dezvăluit detaliile nunții sale, pe care o vrea a fi una de basm.

Alin Oprea  are emoții mari înainte de nunta lui cu frumoasa Medana. Cei doi vor păși la altar în luna septembrie și își vor jura credință veșnică în fața lui Dumnezeu.

Pregătirile pentru nunta anului, cum se anunță a fi evenimentul, au început cu mai bine de două luni în urmă. Aproximativ 500 de persoane le vor fi alături celor doi viitori miri, 100 dintre invitați fiind artiști, colegi de scenă ai solistului de la Talisman, dar și oameni de televiziune.

Petrecerea va avea loc într-unul dintre cele mai exclusiviste localuri de la periferia Capitalei, acolo unde s-a căsătorit și Cristi Borcea cu Alina Vidican.

Alin Oprea: „Medana mi-a fost alături în cele mai grele momente! M-a ridicat de la pământ!”

Alin și Medana au pus la punct aproape toate detaliile evenimentului.

Nunta are loc în luna septembrie, în aceeași zi se va oficia și Taina Cununiei. Îmi doresc enorm ca nunta noastră să fie una de basm. Cel mai important lucru pentru mine este să-i ofer soției mele Medana, sentimentul că tot ce fac este dedicat iubirii și bunătății sufletului ei, recunoștinței pentru că a fost alături de mine în cele mai grele momente și că m-a ridicat de la pământ învătându-mă să zbor din nou.

Am ales o locație exclusivită din București, Ambasad'Or Events, pentru că mi se pare cel mai frumos și potrivit loc pentru nunta noastră, atât datorită interiorului elegant, în stil clasic, regal, cât și pentru cadrul natural spectaculos. Meniul va fi  unul de excepție, alegând cea mai sofisticată variantă: Royal Menu.

Vom avea peste 500 de invitați din toată țara și chiar din străinătate, așa că am optat pentru Grand Ballroom”, a declarat Alin Oprea, în exclusivitate pentru Click!

Cine sunt nașii?

Nunta va fi una fastuoasă, căci mirii au tocmit opt perechi de nași, nume sonore din show-biz și nu numai: Maria Dragomiroiu și Bebe Mihu, Doinița și Ionuț Dolănescu, Sorina Pintea și Ovidiu Goga, Carmen și Ion Petrescu (Axinte), Mirela și Elvis Năsturică, Iuliana și Ninel Alexandru, Doina și Pavel Hălmăjan și Mihaela și Daniel Moldovan.

Avem opt perechi de nași, cifra simbolică a infinitului, oameni de suflet care au fost alături de noi în cele mai grele momente din viață și pe care-i dorim aproape și în cele mai înălțătoare dintre acestea. Acești nași, provin din diferite medii, afaceri, show-biz, turism, horeca, și îi considerăm și îi simțim ca făcând parte din familia noastră.

Vom avea invitați peste 100 de colegi de scenă, dar și oameni de televiziune. Așa că cel mai mare festival de muzică din România va părea mic în comparație cu recitalurile ce vor avea loc la nunta noastră. Iar asta pentru că suntem cu adevărat uniți și prieteni în viața privată, nu doar colaboratori”, a mai dezvăluit Alin Oprea, pentru Click!

Alin Oprea și Medana formează un cuplu din 2019. Cei doi s-au logodit după 3 ani de relație, iar pe 10 decembrie 2022 s-au căsătorit civil. Cununia secretă a avut loc chiar de ziua Medanei.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Oleksandr Pielieshenko jpg
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
banner emily burghelea png
 Claudia Pavel alias Cream (49 de ani) s-a întors în țară cu ocazia sărbătorilor de Paște
horia căciulescu jpeg
emily ratajkowski metgala2024 profimedia jpg
image png
jeannieb smaller jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net