Avem toate detaliile de la „nunta anului”: Gina Pistol și Smiley au vorbit despre încă un copil

Ultima actualizare:

„E nunta anului”, au spus organizatorii despre nunta Ginei Pistol (42 de ani) cu Smiley (39 de ani). Click! a aflat toate detaliile organizării și a stat de vorbă cu mirii. Cei doi au vorbit despre încă un copil și mireasa a dezvăluit de ce a ales să își păstreze și numele de fată.

Gina Pistol și Smiley au radiat de fericire pe toată durata evenimentului / foto: arhiva personală
Gina Pistol și Smiley au radiat de fericire pe toată durata evenimentului / foto: arhiva personală

Gina Pistol și Smiley și-au unit destinele sâmbătă, 27 mai, în cadrul unui eveniment luxos organizat la Palatul Snagov. Cununia civilă a avut loc chiar în palat, iar liturghia la Paraclisul de acolo. Apoi mirii au purces către sera de lângă liziera Snagov, loc inaugurat cu ocazia evenimentului lor.

Deși vremea a fost capricioasă și au existat reprize de ploaie, mirii au avut totuși noroc. „A plouat la cununia religioasă și cred că o să mai plouă. Seara e lungă”, a spus Gina Pistol jurnaliștilor adunați la intrarea în seră pentru a-i întâmpina la intrarea în sala de petrecere.

„Noi ne-am dorit să facem nunta mai demult, dar erau alte restricții și am ales data aceasta pentru că e mai cald arară. A plouat exact între cununia civilă și cea religioasă. După cea religioasă a ieșit soarele. Cred că e semn bun”, a spus și Smiley.

Smiley a dat interzis la furat mireasa

„Sper să fiu suficient de atent încât să nu fure cineva mireasa. Am ales locul acesta special, pentru că nu are unde să plece de aici, nu are unde să fugă. Avem vânători sniper prin toți copacii ăștia de pe-aici”, a mai spus, Smiley, în glumă.

Gând la gând cu bucurie, căci nici Gina nu își dorește să fie furată. A și explicat de ce: „Mi se pare că aș pierde timp important din una dintre cele mai importante zile din viața mea”.

Gina a plâns la cununia religioasă

Gina Pistol și Smiley au oferit mai bine de 15 minute interviuri jurnaliștilor adunați la intrarea în sala de evenimente improvizată în sera din Snagov. Și au dezvăluit multe amănunte emoționante. „La cununia civilă nu am plâns, dar la cea religioasă, da”, a spus Gina. 

„Proaspăt căsătorit mă simt la fel ca înainte să fiu proaspăt căsătorit. Și abia aștept să petrecem, împreună cu toată lumea pe care am invitat-o. Dacă vin toți, suntem cam 300. Am fost emoționat toată ziua și sunt în continuare. Sunt bucuros că avem alături familiile, prietenii.

Pleacă în luna de miere, în Franța, peste o săptămână. Au vorbit despre încă un copil...

„Plecăm în luna de miere peste o săptămână, în sudul Franței. Ne dorim să avem o lună - deși nu e chiar o lună - de miere frumoasă, să ne întoarcem și să avem o vară frumoasă, apoi o viață senzațională, să ne facem amintiri frumoase împreună, să îmbătrânim frumos împreună, să ne înțelegem bine, să ne susținem unul pe celălalt. Să ajutăm fata să facă tot ceea ce își dorește și dacă mai apare un copil îl primim cu brațele deschise și cu toată dragostea”, a declarat Smiley, spre surprinderea tuturor celor prezenți. Gina Pistol nu a adăugat nimic despre asta, dar a zâmbit cu subînțeles...

Nu doar rochiile Ginei au fost o surpriză, ci și costumul mirelui - cei doi au ieșit de la petrecere pentru a oferi declarații jurnaliștilor - video realizat de reporterul Dana Popa

E tradiție ca mireasa să țină la secret rochia de mireasă. Rochiile, în cazul Ginei, căci ea a dorit să aibă două ținute în ziua marelui eveniment. Prima rochie purtată este una mulată pe corp, aleasă încă de acum cinci ani, când nici nu se punea problema ca Smiley să o ceară de nevastă, căci abia începuseră relația și nici nu dezvăluiseră lumii că formează un cuplu. Este creată de un designer străin și adusă tocmai din Israel.

Gina a spus cu lux de ampniunte toată povestea acestei ținute speciale pe care a ales-o atât pentru cununia civilă, care a avut loc la Palatul Snagov, cât și pentru cununia religioasă, care a avut loc în apropiere, la Paraclisul de acolo.

„Pantofii sunt superbi, dar nu reziști pe ei mai mult de patru-cinci ore pe ei. Rochia e cumpărată din Israel. Am văzut-o mai demult, pe Pinterest, acum vreo cinci ani cred, și am zis de atunci că dacă e să mă mărit asta e rochia pe care o doresc. După ce m-a cerut am căutat-o și am aflat că e făcută de cineva din Israel. Mai am o rochie de petrecere, mai încolo. Le-am ales pe ambele încât să le port purta și de acum încolo”, a spus Gina.

„Mie mi-a făcut costumul Irina Voinea. O să-mi mai fac costume după modelul ăsta, este extrem de confortabil. Ea știe foarte bine că mie îmi place să mă simt confortabil în haine. Ăsta a fost primul lucru pe care l-a luat în vedere. Și, bineînțeles, să se potrivească și cu rochia ei, pe care eu am văzut-o doar azi. Dar și costumul meu a fost o surpriză pentru mine”, a completat Smiley.

Și mirele a ales ceva de schimb și a explicat de ce: „Am câteva tricouri de schimb, o să vină mulți oameni cărora le place să danseze, să se distreze, așa că voi avea nevoie”.

Smiley: „M-am șocat când am văzut-o. Este superbă”

„Ne-am dorit să fie o surpriză cum arată ea, pentru mine, și să o redescopăr astăzi așa cum am descoperit-o în ziua în care m-am îndrăgostit de ea”, a spus Smiley, explicând astfel de ce a ales să doarmă în noaptea din ajunul nunții în alt loc și a mers la hotel. 

„M-am șocat când am văzut-o. Este superbă. Sunt foarte bucuros că suntem împreună. Că am decis să avem o familie în adevăratul sens al cuvântului, împreună. Și să ne cununăm în fața lui Dumnezeu”, a mai adăugat mirele, încă foarte emoționat. 

Micuța Josephine a dat spectacol

Nu doar mirii au fost atracția zilei la Snagov, ci și fetița lor, Josephine (2 ani). Micuța a oferit invitaților un adevărat spectacol între cununia civilă și cea religioasă, căci a dansat spre deliciul celor prezenși. „Josephine a fost și ea cu noi, și încă este, doar că la un moment dat va pleca acasă, pentru că cei mici au rutina lor și nu e bine să îi scoți din rutina lor”, a spus Gina. 

„Josephine a dansat balet, pentru că am avut un cvartet care ne-a cântat între reprize (cununia civilă și cea religioasă, n.r.), a dansat, s-a strâns lumea în jurul ei, a fost foarte frumos. Ea răspunde foarte prompt la tot ce înseamnă muzică”, a completat tatăl, Smiley. 

Josephine a fost „instruită” special de mama sa

Fetița Ginei și a lui Smiley a fost bine pregătită de părinții ei, pentru a înțelege cât mai bine care este semnificația marii petreceri. „I-am spus lui Josephine că urmează o zi foarte importantă pentru mami și pentru tati și pentru ea. Și i-am mulțumit”, a spus Gina. „Eu i-am spus că mergem la bal”, a adăugat Smiley. 

Smiley, sub papuc?

În ceea ce privește tradițiile specific românești sau universale, deși nu și-au dorit să le păstreze, pe unele le-au bifat. Cum ar fi călcatul pe picior, în biserică, gest ce traduce, potrivit spuselor populare, că cine reușește să calce pe celălalt va fi stăpân în casă și șef în relație. „Eu l-am călcat pe el, în biserică. El nu știa de obiceiul acesta. I-am zis că e bine așa”, a povestit Gina. Sigur, totul a fost făcut în glumă, căci Smiley explică: „La noi în relație totul este foarte bine împărțit, fiecare face ce știe mai bine”.

Verighetele au un mesaj ascuns

„Pe interiorul verighetelor am scris un cuvânt care ne reprezintă pe noi și sunt făcute de o prietenă”, a spus Gina.

Îi fac declarații de câte ori am ocazia. Dar sunt lucruri care rămân doar pentru noi”, a completat Smiley, care nu a dorit să divulge ce stă scris pe interiorul inelelor.

Cine cântă la nuntă și pe ce melodie valsează mirii

Gina și Smiley au dezvăluit, în cele din urmă, pe ce melodie vor deschide petrecerea de nuntă. „Valsul mirilor va fi pe melodia «Dance Me To The End Of Love” de Leonard Cohen. Am ales-o împreună, e o piesă care ne place foarte mult. Am zis că nu e o alegere evidentă, dar ne caracterizează foarte tare. Am zis că ne reprezintă, că noi trei dansăm prin viață și să dansăm până la sfârșit”, a dezvăluit Smiley. Apoi au dezvăluit numele artiștilor care vor încinge atmosfera la petrecere: The Colours, Damian Drăghici și Azur.

„Ne dorim să ne distrăm, să ne simțim bine, să celebrăm evenimentul acesta din viața. Locația aleasă arată foarte frumos. Ne-au ajutat niște prieteni. Ne-au depășit așteptările”, a mai spus Smiley.

Apoi artistul a recunoscut că nu s-a gândit să compună și el o melodie pentru nuntă. „Asociații mei din America, care au venit și ei, special pentru eveniment, m-au întrebat dimineață dacă am făcut o piesă specială pentru eveniment. N-am avut timp. Dar după ziua aceasta, după ce am simțit toate lucrurile de azi, poate o să fiu inspirat și o să fac și o piesă”, a mai spus artistul.

„O să cânt și eu la nuntă, mai mult ca sigur”, a completat tot el. Iar Gina a adăugat: „Și eu o să cânt probabil, depinde câte pahare de proseco o să beau”.

Nașii: prieteni foarte vechi, care i-au ajutat la necaz

Smiley a dezvăluit apoi numele nașilor: „George și Maria Manole ne sunt nași la nuntă, sunt prieteni cu noi de mult timp. Au fost alături de noi de când suntem împreună: și în momente grele, și în momente frumoase. Și am zis că sunt cei mai potriviți pentru noi”.

Meniul, foarte bogat și divers

Întrebat care este meniul pentru care au optat, Smiley a spus că invitații vor avea de toate. „Se mănâncă aperitive, sarmale, pește, grătare, de toate. Și multe dulciuri. Tortul are cinci etaje”, a spus el. Rugat să aleagă trei cuvinte care ajută la descrierea acestui eveniment, mirii au spus împreună: „Emoție, iubire și distracție”.

Gina Pistol și-a păstrat și numele de fată

„Am păstrat și numele meu, pentru că un numerolog mi-a spus că este de bine”, a spus Gina, care acum va fi trecută în acte astfel: Gina Maria Pistol, căci pe Smiley îl cheamă Andrei Tiberiu Maria. 

Petrecerea de nuntă a fost organizată într-o seră special amenajată

Locul unde a fost organizată petrecerea de nuntă pentru Gina și Smiley este unul cu totul spectaculos. „În loc de numere, pe mese s-au pus, ca să nu simtă nimeni că e mai favorizat decât altcineva, nu numere, ci câte un titlu de piesă. Și, culmea, s-au potrivit foarte bine cu oamenii care stau la masă”, a explicat Smiley unul dintre detaliile care poate fi observat în videoclipul de mai sus, realizat de organizatorii nunții.

Petrecerea care a urmat cununiilor civilă și religioasă a fost organizată special pentru Gina și Smiley într-un loc inedit. „Este un loc nou, de lângă București, o sală gândită precum o seră uriașă, inundată de lumina naturală, îmbrățișată de pădure, cu o grădină aranjată în detaliu, precum o broderie fină, de echipa master floristului internațional Nicu Bocancea”, a spus organizatoarea Ivona Nenu.

Sala de petrecere a avut multe detalii cu totul deosebite: „construcții florale suspendate, în care florile albe sunt asemeni unor lucrări de artă, prinse în rame albe, mese ce poartă numele unora dintre piesele cele mai iubite ale lui Smiley, place card-uri cu nume de invitați, scrise pe codițe de măr etc”.

„Obiectivul nostru a fost să creem un spațiu de poveste”

Mirii, încadrați de organizatorii nunții, Ivona Nenu, și Nicu Bocancea / foto: arhiva personală
Mirii, încadrați de organizatorii nunții, Ivona Nenu, și Nicu Bocancea / foto: arhiva personală

„Obiectivul nostru a fost să creem un spațiu de poveste, elegant, simplu, în nuanțe de alb și verde, care să fie cadrul perfect și simplu pentru povestea de dragoste a celor doi miri. Orangeria noastră este gândită să aibă cea mai versatilă compartimentare, spații romatice, cele mai gustoase preparate si cea mai frumoasă lumină naturală în interior care pe timp de zi este dată de razele soarelui, iar seara de strălucirea stelelor. Discreția mirilor, decența cerintelor, dorința lor de a nu epata și de a-și păstra povestea în coordonatele simplității și ale eleganței au transformat spațiul orangeriei într-o ramă luminoasă în care se desfășoară perfect tabloul nunții lor”, a declarat Nicu Bocancea, semnatarul decorurilor.

„Înconjurați de stejari seculari, am construit aici o seră. Sera e inaugurată cu acest eveniment. Am făcut aranjamente suspendate, ca să nu fie clasie și să obtureze privirile. Buchetul miresei nu va fi aruncat, ci oferit unei persoane alese de Gina. E făcut din flori tradiționale și e asortat cu rochia”, a mai spus Nicu Bocancea, care a enumerat și florile și plantele folosite: bujori, hortensii, trandafiri, crengi de tei, flori din Africa de Sud, frunze de măslin și multe altele.

„Am încercat să ne gândim la toate. Doamnele și domnișoarele invitate au primit balerini, de exemplu. Și totul e foarte bine organizat. Avem un desfășurător cu foarte multe pagini. Noi am adunat ideile lor și le-am pus ca într-un puzzle”, a mai completat organizatoraea.

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net