Primele imagini cu Smiley și Gina Pistol de la nuntă. Ce ținute au ales să poarte... Radiază de fericire

Ultima actualizare:

Andrei Tiberiu Maria alias Smiley (39 de ani) și Gina Pistol (42 de ani) au spus „DA” în fața ofițerului de la Starea Civilă și au dat publicității, cu această ocazie, și primele imagini cu ei îmbrăcați în mire, respectiv în mireasă. Click! vă prezintă fotografiile.

Unul dintre cele mai importante evenimente mondene ale acestui an este, fără doar și poate, nunta dintre Smiley și Gina Pistol, care a avut loc sâmbătă, 27 mai. Totul a fost foarte bine organizat și învăluit în mult mister, astfel încât mirii să se poată bucura de intimitate și să controleze cât mai bine informațiile care ies la iveală.

Primele imagini cu ei îmbrăcați în mire și mireasă au fost date publicității chiar de cei doi, imediat după ce a avut loc ceremonia de la starea civilă și slujba religioasă de cununie. Primul care a făcut pasul este Smiley, care a încărcat pe conturile sale de pe rețelele sociale aceste patru fotografii în dreptul cărora nu a scris mai mult decât simplul și sugestivul „DA”. La câteva minute după el, și Gina Pistol a publicat exact aceleași imagini, cu exact același mesaj. 

Nu au publicat imagini și cu fiica lor, Josephine (2 ani), căci așa cum au anunțat acum puțin timp își doresc să nu mai arate lumii fotografii cu cea mică, nici măcar cu fața ei acoperită. 

Mireasa a ales două rochii pentru marele eveniment

Gina a dorit ca la nunta cu Smiley să poarte două rochii, așadar aceasta este doar ținuta pe care a îmbrăcat-o în prima parte a zilei. „Voi purta două rochii - una de mireasă, pe care o să o port la cununia civilă, religioasă și în prima parte a petrecerii, după care o să am una de petrcere. Voiam ceva să-mi fie foarte confortabil, să pot purta ciocate, că nu pot rezista toată ziua pe tocuri”, a dezvăluit Gina Pistol pe rețelele sociale.

De asemenea, Gina a dezvăluit că una dintre rochii era aleasă cu mult timp înainte să primească de la Smiley cererea în căsătorie: „Prima rochie e comandată de la o gagică. Văzusem rochia pe Pinterest și am zis: «Doamne, dacă vreodată o să mă mărit, asta o să fie rochia mea». După ce a venit cererea în căsătorie, ce credeți, m-am apucat să caut rochia”.

Iată machiajul ales de Gina Pistol

La cât de mare vâlvă s-a creat în jurul acestui eveniment, este foarte posibil ca machiajul și ținuta aleasă de mireasă să fie un reper pentru alte evenimente similare. Așadar imaginile cu make-up-ul realizat pentru mireasa lui Smiley a făcut înconjurul internetului și a primit, ca șli fotografiile de la nuntă, zeci de mii de aprecieri, semn că va da în curând tonul... Machiajul ales de Gina Pistol a fost unul care să îi pună în evidență ochii, iar coafura a fost una lejeră.

Au organizat o conferință de presă după ce au spus „Da”

Nunta dintre Smiley și Gina nu este doar unul dintre cele mai așteptate evenimente mondene, ci și unul dintre cele mai interesante și inedite, în ceea ce privește organizarea. Cei doi au dormit la hotel cu o noapte înainte de cununie, dar separat, pentru a evita să fie urmăriți de paparazzi și pentru a avea parte de tot confortul dorit.

Smiley și Gina au securizat foarte bine zona unde au avut loc ceremoniile - civilă și religioasă (în Snagov) - și au făcut un gest cu totul surprinzător pentru România: au organizat o conferință de presă, pentru a permite, totuși, și accesul presei la evenimentul lor, știind cât de mult își vor dori fanii să primească informații. Nu este prima dată când recurg la un astfel de gest. Și relația au anunțat-o tot printr-o comunicare similară, un clip filmat și montat chiar de ei.

Gina Pistol și Andrei Tiberiu Maria alias Smiley formează un cuplu din 2017, dar au recunoscut relația la doi ani după, în 2019, publicând pe YouTube un videoclip cu declarațiile despre povestea lor.

La scurt timp după ce și-au asumat public această legătură, cei doi au aflat că vor deveni părinți. Gina a rămas însărcinată la aproape 40 de ani, așa că bucuria a fost cu atât mai mare, deoarece nu se aștepta. A născut în martie 2021 o fetiță, pe care au botezat-o Josephine.

Până acum câteva săptămâni, cei doi au publicat mai multe fotografii cu cea mică pe conturile lor de pe rețelele sociale, fătă a-i dezvălui însă niciodată față.

Nuntă ca-n povești, cu 300 de invitați

Click! îți spune care sunt detaliile din culisele nunții dintre Smiley și Gina Pistol.

  • Cununia civilă și cea religioasă au avut loc la Palatul Snagov, iar petrecerea a fost programată la Orangeria Iris, o seră aflată la liziera Pădurii Snagov.
  • Gina Pistol a avut emoții foarte mari cu o zi înaintea marelui eveniment. Așa cum a dezvăluit chiar ea pe rețelele sociale, a dormit foarte puțin în noaptea din ajun.
  • Nunta este ca în basme: sunt așteptați în jur de 300 de invitați, rude și prieteni și familiile acestora.
  • Nașii aleși sunt prieteni vechi de-ai mirelui, alții decât cei care au fost nașii de botez ai fetiței lor.
  • Invitații au fost rugați să aibă grijă ce imagini publică de la eveniment pe rețelele sociale.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
jador oana ciocan colaj facebook jpg
Celine Dion  foto   Shutterstock jpg
Horia Moculescu are încă planuri mari după ce ajunge acasă de la spital
image png
film jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
banner madalina manole png
banner adela popescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net