Alin Oprea și Medana s-au căsătorit! Cel mai frumos cadou, de ziua soției

Ultima actualizare:

Și ce dacă e o zi de 13 care a picat fix într-o marți? Pentru Alin Oprea și Medana este o zi cu noroc, cei doi anunțând public faptul că s-au căsătorit, Medana devenind Doamna Oprea.

Îmbrăcați elegant, mireasa purtând o superbă coroniță din flori, Alin Oprea și Medana au spus „Da!”, după o săptămână de la momentul logodnei, organizată în Italia, unde Alin a susținut un concert. Fericitul eveniment a fost organizat în weekend, sâmbătă, 10 decembrie, cu ocazia zilei de naștere a Medanei.

Ai grijă ce-ți dorești că s-ar putea să ți se întâmple. Când eram copil am avut un vis. Să devin muzician. De când am cunoscut-o pe Medana, am avut al doilea vis: să devină soția mea. Ambele visuri mi s-au materializat, așa că azi v-o prezint cu mare onoare și încântare pe frumoasa mea soție MEDANA OPREA”, a scris Alin Oprea pe Facebook.

Fericitul cuplu a avut parte de un eveniment fabulos, având alături două perechi de nași. Potrivit Spynews.ro, nașii au fost Florin Petrescu, adică Axinte și soția sa, Carmen. Al doilea cuplu de nași a fost Sorina Pintea, fostă ministră a Sănătății și Ovidiu Goga, soțul acesteia.

A avut loc cununia civilă, într-adevăr. Am devenit doamna Oprea cu acte în regulă. Alături de noi au fost nașii noștri Sorina și Ovidiu Pintea, Carmen și Florin Petrescu plus restul oamenilor dragi nouă. Dimineața a început cu mari emoții. După ce am reușit să îmi înving emoțiile cel care a început să le aibă și mai intens a fost Alin, pentru că eu încă eram la machiaj, iar el stresat că nu mai ajung acasă. S-a asigurat că are ambele cărți de identitate la el, încă dinainte cu o seară de marele eveniment”, a povestit Medana pentru Spynews.ro

Ce-i drept, de când au devenit un cuplu, din 2019, Alin Oprea s-a purtat cavalerește cu Medana, spunând, de fiecare dată când avea ocazia că frumoasa brunetă este soția sa. De altfel, solistul de la Talisman s-a atașat atât de tare, încât îi consideră și pe cei doi copii ai Medanei, Daria și Darius, ca fiind ai săi, un lucru admirabil, care denotă maturitate și sinceritate. 

Viaţa îţi ia şi îţi dă mereu pe altă parte. Eu m-am trezit în sânul unei familii noi, cu copii cu tot, iar asta a fost cea mai mare binecuvântare. Asta m-a făcut să rămân ancorat în realitate şi să depăşesc mult mai uşor momentele traumatizante. În viaţa mea s-au schimbat doar personajele, eu rămânând acelaşi om. Mult mai echilibrat şi împlinit însă”, declara Alin Oprea, în urmă cu un an. 

Conform sursei citate, ținutele celor doi soți Oprea, de la cununia civilă, au fost achiziționate în timpul unei vacanțe romantice petrecute la Paris, însă nu au fost cumpărate cu scopul de a fi purtate, neapărat, cu această ocazie. Pentru moment, Alin Oprea și Medana au fost în fața ofițerului Stării Civile, apoi au mers la un restaurant, unde au petrecut discret, alături de nași și un grup restrâns.

Cununia religioasă și petrecerea aferentă vor urma, întrucât suntem în perioada postului Crăciunului. Această pauză le va da suficient timp să organizeze în cele mai mici detalii viitorul eveniment.

Medana a mai povestit pentru Spynews.ro faptul că a primit felicitări de la fostul ei soț, tatăl celor doi copii, care a asigurat-o că va fi alături de ea și de cei doi copii pentru tot restul vieții.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!       

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
chrissy teigen rochie profimedia jpg
sofia vicoveanca jpeg
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
Un singur lucru nu i-a fost pe plac Anamariei Ferentz, spectacolul Carmen pus în scenă la Opera din Viena
cub andreea balan png
banner Arsenie Todiraș png
 Mirela Vaida (42 de ani) a „fugit” de acasă de Paște într-o vacanță în Italia
banner ileana stana ionescu webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net