Nașa fiicei lui Alin Oprea o desființează pe Larisa Uță: „S-a iubit cu Marius Televijan și cu un afacerist neamț”

#Exclusiv Click!

Noi acuzații dure sunt aduse la adresa Larisei Uță de către Simona Sautter, femeia care a creștinat-o pe fiica lor, Melissa (20 de ani). Aceasta susține că fosta soție a lui Alin Oprea (50 de ani) a fost infidelă în timpul mariajului și în același timp, face un apel prin intermediul Click!, să îi lase pe copii să comunice cu tatăl lor și familia acestuia.

După ce în urmă cu o săptămână au apărut primele informații despre fosta soție a lui Alin Oprea, care l-ar fi înșelat pe cântăreț cu alt bărbat, iată că acest caz n-ar fi fost singular.

„Îmi doresc foarte mult ca Larisa să își lase copiii să meargă și în brațele tatălui lor care îi iubește mult și suferă că nu vorbește cu ei. Din punctul meu de vedere ar fi bine ca Melissa și Adi să împărtășescă iubirea mamei și a tatălui, dar și a bunicilor din ambele părți cât ei trăiesc. Copiii suferă mult pentru tot ce s-a întâmplat acum între ei doi.”, a declarat, pentru Click!, Simona Sautter, nașa Melissei.

Larisa Uță, fosta soție a lui Alin Oprea, pusă la zid

De asemenea, Simona Sautter, nașa Melissei, ne-a făcut și o serie de dezvăluiri în ceea ce privește viața amoroasă ascunsă a fostei soții a solistului de la trupa Talisman.

„Larisa l-a înșelat de mai multe ori pe Alin. De exemplu în perioada 2007 – 2014, ea a fost cu un om de afaceri neamț foarte bogat cu care cred că și acum vorbește. După care în 2015, Larisa a fost și cu Marius Televijan. Am aflat întâmplător de relația lor. M-am întâlnit cu Marius, în trafic, am mers bară la bară vreo oră cu mașina și așa am auzit de ei. Eu după ce am aflat asta am sunat-o pe Larisa și am confruntat-o, iar de atunci ea s-a supărat pe mine și nu mai vorbește cu mine.

Atunci, când Larisa s-a iubit cu acel afacerist neamț ea venea la mine în Germania și stătea câte trei- patru săptămâni… adunate cam 2/3/4 luni pe an. În funcție de cât avea dânsa nevoie . Ea a stat la mine cât a fost intensitatea relației de iubire cu acel neamț nu pentru altceva. Vreau să vă spun că Larisa are să îmi dea 9.000 de euro datorie și nici până în ziua de astăzi nu mi i-a dat. Noi am avut în Germania și o sală de sport deschisă.

Larisa cerea bani de la aproape toată lumea!  Și lui Marius Televijan îi cerea. El și acum are mesajele de la ea în care îi spunea acest lucru. Noi nu am dat acele mesaje, în spațiul public, că să nu îi despărțim (n.r – pe ea și Alin). Alin a iubit-o foarte mult pe Larisa. Ba chiar a divinizat-o. El îmi spunea tot timpul că nu o să se despartă de Larisa că el a crescut fără tată.

Alin dacă nu era dat afară din casă de Larisa, atunci, el nu pleca de acasă. Alin își iubește foarte mult copiii dar nu poate să îi vadă. Nici eu nu am voie să văd copiii ca și nașă. Larisa nu ne lasă să îi vedem. La ei în casa s-au petrecut multe lucruri. Alin nu a știut niciodată tot ce se întâmplă. Alin a fost credul. Larisa a fost cea care l-a înșelat pe Alin.”, a mai spus, pentru Click! Simona Sautter.

Vezi si: Alin Oprea, bântuit și acum de sechelele mariajului cu Larisa Uță: „Peste aceste fapte ...”

Click! spune

Alin Oprea și Larisa au fost căsătoriți mai bine de douăzeci de ani, însă în 2020, cei doi au ales să pună punct mariajului. Separarea a fost, însă, una cu scandal. Larisa s-a mutat în Londra cu cei doi copii, care i-au fost alături și la divorț. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

1 cheloo are iubita si doi copii jpg jpeg
ce culori sa porti in functie de zodie jpg
business 816491 1920 jpg
fata diavol jpg
dog 1168663 1920 jpg
6 anamaria prodan fiica jpg jpeg
Culori care aduc noroc de Craciun jpg
4 printesa diana 2 jpg jpeg
vladimir putin singur umbra trist cocosat shutterstock 1177474882 jpg
Fost interlop cunoscut preda la un liceu din turda png
image
image
image
image
ramona si cazacu jpeg
ruxi bas  crop 1635169168 jpg
foto1 parada GettyImages jpg
dana rogoz sot radu dragomir jpg
diana sucu si dan sucu jpg
mihai morar il critica dur pe culita sterp jpg