Șoc pentru Alin Oprea! Tocmai a aflat cu cine l-ar fi înșelat fosta soție, care i-a dăruit doi copii

Ultima actualizare:

Șoc pentru Alin Oprea căruia tocmai i s-a confirmat că fosta lui soție, Larisa Uță nu i-ar fi fost fidelă, în timpul căsniciei, încheiată prin demararea procesului de divorț, în 2020. Cei doi s-au acuzat reciproc de infidelitate, dar partenera presupusului amant al Larisei a dezvăluit întreaga încrengătură, iar solistului de la Talisman nu i-a picat deloc bine când a aflat despre cine e vorba.

Au fost căsătoriți timp de 22 de ani și au doi copii

O încrengătură de amantlâcuri! Așa poate fi descrisă încurcătura amoroasă dată în vileag, recent, și în care Alin Oprea este protagonist. 

Solistul trupei Talisman și Larisa Uță au fost căsătoriți timp de 22 de ani, cei doi având și copii. Recent, o anume Nina Popescu a dezvăluit faptul că fostul ei soț și Larisa Uță s-ar fi iubit în secret, pe vremea când fiecare era căsătorit, cele două cupluri cunoscându-se, de altfel, a dezvăluit cancan.ro

Din păcate așa a înțeles «doamna» să răsplătească încrederea mea, munca mea și toate sacrificiile pe care le-am făcut timp de 25 de ani pe altarul familiei.

Trăiam 5 oameni în acea casă, dar eram singurul care aducea un venit. Am fost de acord, din nefericire, ca soacra să stea cu noi în casă, tocmai pentru ca fosta să aibă suficient timp liber pentru «alte activități» și să fie scutită de treburile casei. De educația copiilor m-am ocupat personal, copiii terminând facultăți de top cu profil Muzical (specializarea mea), nu Sportiv (specializarea ei). Am cumpărat apartament la Londra tocmai ca ei să aibă un statut onorabil și un confort cât mai mare pe timpul studiilor și în continuare”, a spus Alin Oprea”, a relatat Alin Oprea pentru sursa citată. 

S-au separat în urmă cu doi ani, iar Alin Oprea și-a refăcut viața

La momentul intentării procesului de divorț, în 2020, Alin Oprea și Larisa Uță s-au acuzat reciproc de infidelitate. Fosta soție a artistului a declarat, la vremea respectivă, că acesta a plecat de acasă pentru o presupusă iubită.

Acum, Alin Oprea susține, pentru sursa citată, că totul ar fi fost o înscenare pusă la cale de fosta lui soție, pentru a distrage atenția de la propria aventură. Totuși, deși recunoaște că acela a fost momentul în care i-a „fost luat tot universul”, nimic nu a fost întâmplător, Alin Oprea ajungând să își cunoască actuala parteneră, pe Medana.

Aș fi lăsat totul în urmă și nu aș fi aflat nici măcar eu toate «secretele murdare», dar din păcate am fost târât în tot felul de procese în care cercetările au trebuit demarate în ceea ce privește viața noastră privată. Atunci, «poarta adevărului» a fost deschisă și am aflat, cu dovezi de netăgăduit, acte și fapte de neiertat (printre care și cele relatate de doamna Nina). Trist, dar adevărat”, a încheiat Alin Oprea, citat de cancan.ro

Alin Oprea și Larisa Uță și-au spus adio, în urmă cu doi ani, iar pronunțarea divorțului a fost făcută după doi ani de procese. Solistul trupei Talisman și-a refăcut viața amoroasă. Pe Medana, Alin Oprea. În vară, acesta a și relatat un episod bizar, când s-a trezit că încă nu reușește să scape de „fantomele trecutului”.

„Acel moment delicat, în care te întâlnești cu fosta la proces și simți nevoia să oprești pentru a lua un buchet de flori și ceva dulce actualei soții, în semn de recunoștință și apreciere pentru toată răbdarea, devotamentul și susținerea ei necondiționată, convins că ai făcut în sfârșit cea mai bună alegere din viața ta. Mulțumesc pentru tot, frumoasa mea Medana", a fost mesajul lui Alin Oprea. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!       

image
image
image
image
image
image
cub bianca dragusanu gabi badalau png
Horia Brenciu se bucură din plin de vacanță, alături de familia lui
Imagine WhatsApp 2023 03 26 la 11 11 47 jpg
325900296 611778697423751 3594947241968718380 n jpg
Victor Pițurcă Vica Blochina
loredana groza jpg