Alin Oprea, weekend romantic cu iubita. Ce bine arată Medana în costum de baie

Ultima actualizare:

Alin Oprea şi iubita sa, Medana, au petrecut un weekend romantic la munte, cu ocazia Zilei Îndrăgostiţilor. Membrul trupei Talisman a publicat imagini cu el şi iubita lui, în care cei doi s-au bucurat de un jacuzzi în aer liber.

Alin Oprea şi Medana au petrecut un weekend la munte foto: Facebook
Alin Oprea şi Medana au petrecut un weekend la munte foto: Facebook

Alin Oprea a decis să îi facă iubitei sale o surpriză de Ziua Îndrăgostiţilor şi a dus-o la un conac medieval din Transilvania, în weekend. Cei doi s-au bucurat de zăpadă, soare, dar şi de un jacuzzi în aer liber, ocazie cu care Medana a purtat un costum de baie cu un decolteu ameţitor.

Alin Oprea şi Medana s-au bucurat de jacuzzi foto: Facebook
Alin Oprea şi Medana s-au bucurat de jacuzzi foto: Facebook

Alin Oprea şi-a surprins iubita cu weekend-ul la munte

Cei doi au publicat mai multe imagini din weekend-ul romantic, despre care Medana a povestit că a fost o surpriză perfectă. Ea a declarat că solistul i-a luat-o înainte, pentru că şi ea avea ceva pregătit pentru 14 februarie. Medana a spus că a fost trezită în dimineaţa zilei de sâmbătă, când Alin i-a spus că vor pleca la munte, iar locaţia a fost dezvăluită doar când au ajuns la destinaţie.

” Alin mi-a făcut o surpriză de proporții fară să bănuiesc ceva, deși eu pregătisem la rândul meu o surpiză pentru luni. Vineri seara, am stat linsitiți acasă și am vizionat un film, iar el a comandat pizza, astfel încât să nu suspectez faptul că a doua zi va urma să plecăm undeva. Sâmbătă dimineața m-a trezit și m-a rugat să fac bagajele că plecam la drum cu căței cu tot. Nu a vrut să îmi spună unde, dorindu-și să mă surprindă, ca de fiecare dată. A și reușit, de altfel, pentru că locația aleasă a fost una de vis”, a declarat Medana, pentru romaniatv.net.

Alin Oprea, pentru iubită, de Ziua Îndrăgostiţilor: "Eşti minunea vieţii mele"

Alin Oprea a povestit că cei doi fac mereu paradă de romantism şi ies des la restaurant, film sau la alte întâlniri, planificate de Medana.

“Sărbătorim fiecare moment important din an și nu numai. Fiecare weekend pentru noi este un prilej de bucurie. Cu ieșiri la restaurant, la cinema sau cine romantice pregătite de Medana. Când iubești, nu te sfiești să faci declarații de dragoste omului iubit, mai ales că suntem într-o etapă foarte bună a vieții noastre în care nimic nu ne mai umbrește fericirea”, a spus Alin Oprea, pentru ciao.ro.

În plus, Alin Oprea a făcut şi o declaraţie de dragoste pentru Medana, de Ziua Îndrăgostiţilor. El i-a transmis: “Ești minunea din viața mea!”.

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net