Alin Oprea şi iubita au sărbătorit trei ani de relaţie cu o vacanţă de vis

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Alin Oprea și frumosa lui iubită, Medana, nu își mai văd viața unul fără altul. Cei doi au împlinit deja trei ani de relație și au ales să sărbătorească evenimentul într-o destinație exotică, ca doi porumbei.

Alin Oprea şi Medana s-au relaxat într-un cadru de vis
Alin Oprea şi Medana s-au relaxat într-un cadru de vis

Și pentru că Medana are o siluetă care îi permite să apară oricând în costum de baie, cei doi iubiți au realizat și câteva poze care să le rămână amintire de la această frumoasă aniversare. Shooting-ul în apa mării este incendiar, Medana este ca o sirenă cu trup voluptuos, iar Alin Oprea își scoate la înaintare mușchii de culturist, precum celebrul Arnold Schwarzenegger.

Click! a obținut și câteva reacții cu privire la escapada romantică a fericitului cuplu, chiar din partea lui Alin Oprea!

Click!: La mulți ani, Alin, ție și Medanei! Ce destinație ați ales pentru escapadă voastră romantică?

Mulțumim frumos! Pe data de 1 Mai celebrăm aniversarea celor trei ani de relație. O perioadă intensă și atât de frumoasă, în ciuda tuturor provocărilor și încercărilor prin care am trecut.

Tu i-ai făcut surpriza Medanei sau ați ales împreună vacanță?

Fiind un moment important pentru noi, am decis, de comun acord, să îl sărbătorim într-un cadru exotic pentru a ne bucura de căldura soarelui, de briza mării și gastronomia mediteraneeană.

Citeşte şi EXCLUSIV Alin Oprea e mai apropiat de copiii iubitei decât de ai lui: «M-am trezit în sânul unei noi familii»

Medana este o femeie frumoasă și presupun și că foarte admirată! Cum gestionezi tu acest aspect?

Ai dreptate! Ai intuit foarte bine. La începutul relației l-am gestionat destul de dificil. “După ce te arzi, sufli și în iaurt.” Acum însă gestionez totul mult mai ușor, pentru că după atâta timp de relație, o cunosc foarte bine și nu mi-a dat niciodată nici cel mai mic motiv de îndoială.

Din fericire, Medana este o femeie atât loială cât și devotată, relația noastră fiind bazată pe încredere reciprocă, respect și o transparență totală, mai ales că noi suntem împreună peste tot.

Ce destinații vă mai doriți să vedeți împreună vara asta?

Legat de destinațiile pe care dorim să le vedem, ele sunt foarte multe. Nu cred însă că vom reuși vara aceasta, programul meu de evenimente fiind unul foarte încărcat până în toamnă.

Alin Oprea, divorţ cu scandal de prima soţie

Alin Oprea şi fosta sa soţie, Larisa Uţă, au divorţat în 2021, după 22 de ani de căsnicie. Despărţirea a fost una cu scandal, iar cei doi foşti parteneri şi-au aruncat reproşuri în spaţiul public, acuzându-se că s-au înşelat reciproc şi de violenţă. 

Citeşte şi: Alin Oprea, lovitură dură pentru fosta soție. Artistul face dezvăluiri despre femeile din viața lui

“Am fost numită vrăjitoare, am fost Hitler, sunt cea mai violentă persoană. Astea sunt declarațiile lui. Nu regret această căsătorie, pentru că nu aș fi avut acești copiii. O să trăiesc în continuare pentru ei. Eu am simțit de mult că mă înșela. Răspunsul lui a fost mereu că sunt un sfânt și nu-mi înșel familia mea. A zis că l-am înșelat cu doi, nouă bărbați. Și-a înregistrat și propriul copil. Nu a avut o discuție normală cu acești copiii niciodată”, a declarat Larisa, înainte de finalizarea divorţului, în 2021. 

Alin Oprea şi Larisa au divorţat oficial în 2021
Alin Oprea şi Larisa au divorţat oficial în 2021

Alin Oprea a lăsat casa şi bunurile sale copiilor

Alin şi Larisa au doi copii împreună, Melissa şi Adrian. Cei doi au rămas cu casa şi averea strânsă de Alin, pe parcursul carierei sale, după un partaj dur. Solistul trupei Talisman a declarat că a rămas fără nimic, după divorţ, dar că Medana a fost cea care l-a ajutat să treacă peste clipele grele. 

„În prima etapă a fost un șoc, trebuia să existe o formă de respect pentru ce făcusem până atunci. Dar m-am ridicat din căderea asta. Este cel mai trist moment pe care l-am trăit în viața mea. Din experiențele dure ale vieții înveți mult mai mult. Nu-mi reproșez nimic. În fiecare moment al vieții mele am făcut ce am putut mai bine la acel moment. Niciodată nu m-am pus pe mine pe primul loc. Mă pun acum, pentru că am cunoscut-o pe Medana. A reușit să mă facă să mă simt din nou important”, a spus Alin Oprea, după ce a divorţat de Larisa.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
banner oana lis png
claudia patrascanu bani casa constanta webp
banner mădălina ghenea png
banner smiley Dinu Maxer png
banner saveta bogdan png
banner alex dobrescu png
banner oana moșneagu vlad gherman png
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net