Larisa, fosta soție a lui Alin Oprea: “El i-a evitat la proces pe copii. Tot timpul găsește motive”

Ultima actualizare:

    Larisa și Alin Oprea trec printr-un proces de divorț complicatfoto: arhiva personală/Facebook
Larisa și Alin Oprea trec printr-un proces de divorț complicatfoto: arhiva personală/Facebook

Alin Oprea și Larisa Uță se află în plin proces de divorț. Cei doi au decis să divorțeze după 23 de ani de relație și 22 de ani de mariaj. Pe 15 februarie, Alin Oprea (49 ani) și soția sa, Larisa, au avut prima înfățișare în procesul de divorț, care are mari șanse să se finalizeze pe 26 aprilie, atunci când este fixat cel de-al doilea termen.

Solistul de la Talisman a declarat atunci că, de când a ales să se despartă de soția sa, relația cu copiii săi nu mai există deloc, iar Larisa ar fi de vină pentru faptul că i-a montat împotriva lui și nu îi lasă să-l vadă sau să vorbească cu el. ”Ei n-au vorbit cu mine, eu mi-am dorit să vorbesc întotdeauna, n-am reușit niciodată, nu mi s-a răspuns. Eu nu pot decât să le accept alegerile și să merg mai departe în felul meu”, a spus Alin Oprea, la Antena Stars.

Larisa Uță îi dă însă o replică dură fostului soț, acuzându-l că de fapt el este acela care nu-și dorește să comunice deloc cu cei doi copii, Melissa (18 ani) și Adrian (21 de ani). “Am fost foarte afectată după proces. Trebuie să conștientizăm că trebuie să mergem amândoi mai departe. Nu vreau să comentez dacă a dat sau nu un semn copiilor. El i-a evitat la proces pe copii. O persoană normală ar fi venit să zică: «bună copii, bună, Larisa!» Nu era prea mult ceea ce ceream. Tot timpul găsește motive că nu știu cine i-a interzis să vadă copiii. Acum nici măcar nu s-a uitat spre ei”, a declarat Larisa, la Antena Stars.

Din ce își câștigă existența fosta soție a lui Alin Oprea?

Alin Oprea și-a acuzat fosta soție că l-ar fi lăsat în sapă de lemn și că îi cere sume colosale la divorț. Larisa spune însă că o duce foarte bine financiar, pentru că are un job extrem de bine plătit, ea fiind antrenor personal la Londra.

”Eu sport am început să fac la opt ani. După care am intrat la liceul sportiv, după care am făcut Facultatea de Sport, după care am făcut toate specializările sportive, asta până când m-am căsătorit și m-am reprofilat. Dar din 2014 m-am reîntors la ce îmi place, iar reacțiile cliențiilor mei au fost întotdeauna pozitive. Antrenor personal sunt din 2014, am deschis o sală în București, după care, de când am plecat la Londra, am vândut sala, iar acolo am făcut ce-mi place. Acolo a fost o perioadă grea, pentru că restricțiile sunt dure, nu am putut face decât activitatea online. Eu acum am doar clienți privați, oameni care-și permit un antrenament privat, acasă. Telefonul meu este mereu deschis, vorbim în fiecare secundă despre sport și nutriție. Un om normal, care are un job de 1.000 și ceva de lire nu-și poarte permite un antrenor personal”, a spus Larisa în cadrul emisiunii ”Xtra Night Show”, de la Antena Stars. 

image
image
image
image
image
image
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
banner Vero Căliman png
Shakira si Pique jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net