Alin Oprea are flori și prăjituri pentru noua iubită și săgeți otrăvite pentru fosta nevastă

Ultima actualizare:

Alin Oprea trimite săgeți otrăvite către fosta soție, Larisa, alături de care a trăit mai bine de două decenii. Războiul dintre ei continuă în instanță, iar solistul i-a transmis un mesaj și prin intermediul rețelelor de socializare. 

Alin Oprea și Larisa se află încă în război, la doi ani de la despărțire
Alin Oprea și Larisa se află încă în război, la doi ani de la despărțire

Alin Oprea și Larisa au divorțat în anul 2020, încă procesul nu s-a finalizat, motiv pentru care, chiar și în ziua de astăzi, foștii parteneri de viață se întâlnesc în sala de judecată. Solistul a regăsit fericirea în brațele unei tinere pe nume Medana, alături de care are mari planuri de viitor.

Alin Oprea, îndrăgostit până peste cap de Medana 

Alin este fascinat de actuala iubită și nu ratează ocazia de a-și declara public iubirea. De această dată a ales să o facă într-o manieră atipică. Cu siguranțăm gestul făcut nu îi va plăcea deloc fostei soții! 

Citește și: Alin Oprea, lovitură pentru fosta soție 

Pe pagina personală de Facebook, Alin Oprea a oferit amănunte din intimitate. „Acel moment delicat, în care te întâlnești cu fosta la proces și simți nevoia să oprești pentru a lua un buchet de flori și ceva dulce actualei soții, în semn de recunoștință și apreciere pentru toată răbdarea, devotamentul și susținerea ei necondiționată, convins că ai făcut în sfârșit cea mai bună alegere din viața ta. Mulțumesc pentru tot, frumoasa mea Medana", a fost mesajul lui Alin Oprea. 

Artistul nu s-a oprit aici și a distribuit mai multe cadre în care Medana se află în pat și se bucură de darurile primite de la iubitul ei.

Larisa a fost șocată de atitudinea pe care Alina a avut-o după divorț 

Fosta soție a lui Alin, femeia alături de care artistul are doi copii, este șocată de modul în care solistul a ales să tranșeze problema divorțului și afirma, la scurt timp după despărțire, că pur și simplu nu îl poate recunoaște pe Alin. 

Alin și Larisa au pus capăt în anul 2020 unui mariaj de 22 de ani
Alin și Larisa au pus capăt în anul 2020 unui mariaj de 22 de ani

„Nu e deloc ușor. Sunt multe de spus, sunt înmărmurită de modul în care a ales să ne trădeze atâția ani. Am asistat la o piesă de teatru și nu îl recunosc pe bărbatul cu care mi-am petrecut 23 de ani din viață. Păcat. Mi-e rușine doar de copiii noștri. Să faci așa ceva la vârsta asta", ne declara Larisa, în 2020. 

Vezi și: Alin Oprea, partaj nemilos și decizie radicală după divorț 

Alin Oprea susține că Larisa i-a fost infidelă 

Pe de altă parte, Alin susținea că fosta soție i-a fost infidelă și nu l-a tratat cu respect. Ba chiar mai mult, i-ar fi sustras și sume de bani, fără aproparea lui! 

„Am fost trădat, «încornorat», «jecmănit» în stil mafiot şi tratat ca un «sclav pe plantaţie», ceea ce este inadmisibil. Procesul de divorţ este încheiat, aşteptăm decizia judecătorească. Partajul se va judeca ulterior şi voi câştiga tot ceea ce mi se cuvine legal, cred în justiţie şi în dreptate. Dacă nu aş fi fost tratat în stil «mafiot», ci cu recunoştinţă şi respect pentru tot ce am oferit o viaţă întreagă, nu aş mai fi avut nicio pretenţie”, susținea Alin. 

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!       

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net