Alin Oprea și iubita lui, Medana, la concurență de siluete!

#Exclusiv Click!

La cei 50 de ani ai săi, Alin Oprea nu își mai ascunde corpul deloc. Este tare mândru de ceea ce a obținut la sală, în urma antrenamentelor și a unui regim de viață bine stabilit, iar de când este împreună cu viitoarea lui soție, Medana, artistul acordă o atenție deosebită look-ului său.

cub alin oprea animat gif

Alin Oprea și iubita se întrec în poze sexy!

Astfel, Alin Oprea a “scăpat” pe net o poză cu el în slip, de la plajă, din cea mai recentă vacanță în care a fost împreună cu iubita lui. Îndrăgostiții au vizitat Venezia și s-au oprit undeva la mare pentru a petrece mai mult timp în doi și o vară de neuitat.

„Orice realizare, mică sau mare, are stadiile sale de dificultate sau de triumf: un început, o bătălie și o victorie”, a fost mesajul care a însoțit poza la bustul gol a lui Alin Oprea. În același timp, iubita lui, Medana, a realizat niște poze extrem de provocatoare în vacanță, în care își arată trupul, bustul generos și fericirea de pe chip. Dacă sunt sau nu cei doi iubiți la concurență de trupuri bine făcute, Alin Oprea ne-a lămurit pentru Click!

„Nu fac concurență cu iubita mea pentru că noi suntem într-o echipă nu într-o competiție. Noi mereu ne susținem și ne încurajăm reciproc”, spune artistul.

„Medana este într-adevăr cea care are grijă de mesele mele când suntem acasă și îmi gătește zilnic cele 4 feluri de mâncare de la care încerc să nu mă abat nici în concedii.”, ne-a mai dezvăluit pentru Click! Alin Oprea.

Ce dietă au Alin Oprea și iubita lui, Medena?

Dar ce conțin totuși cele 4 feluri de mâncare agreate de cunoscutul  interpret, de la care Alin Oprea nu se abate?

„Fiecare masă trebuie să conțină o anumită cantitate de proteine, carbohidrați și vitamine/minerale, din surse cât mai diversificate.1.Mic dejun: 3 ouă (fierte/omletă/ochiuri), 1 felie pâine integrală, salată asortată (roșii, castraveți, ardei, ceapă) și o combinație de 100 mg fulgi de ovăz cu iaurt cu 0% grăsime.2.Masa de prânz: Piept de pui sau curcan la grătar, orez, salată de  varză.3.Masa de după-amiază:Carne de vită la grătar sau la cuptor, cartofi, salată de verdețuri (rucola, baby spanac, salată verde, etc.).4.

Cina conține peste la grătar (solom/păstrăv/dorada/ton), o lămâie, o felie de pâine integrală, salată.Dimineața pe stomacul gol beau 1 litru de apă, ce conține o lămâie stoarsă, 20 grame glutamină, o lingură de oțet de mere și 1g vitamina C. După antrenamentul de la sală iau un shake de proteină izolată, cu aminoacizi esențiali și glutamină.

Zero alcool, zahăr și grăsimi săturate.Antrenament intens de 5 zile pe săptămână timp de 3 luni pentru creștere în masă musculară, urmate de 3 antrenamente pe săptămână următoarele 3 luni pentru menținere. Și acest ciclu se repetă.Fac 3 antrenamente cardio pe săptămână permanent, la care se adaugă înot și alergare în aer liber ocazional”, a povestit Alin Oprea pentru Click!, dezvăluind astfel meniul cu care se menține în formă la 50 de ani.

Cum a reușit Alin Oprea să aibă un trup bine lucrat?

Și ca să nu existe dubii legate de poza cu el cu pectoralii la vedere, despre care unii cârcotași ar putea spune că este prelucrată, artistul a ținut să precizeze că după trei ani de zile în care a făcut sport intens și a avut o alimentație ca la carte, rezultatele nu au încetat să apară.

„Legat de poză nu au decât să spună ce vor cârcotașii. După 3 ani de sport intens și o dietă echilibrată, e normal să se vadă și rezultatele. Mă văd zilnic mii de oameni la evenimente și pe plajă, cum aș putea să accept orice procesare a unei poze cu mine atâta timp cât atâția oameni văd realitatea?

Din păcate pentru cârcotași (care oricum sunt extrem de puțini și joacă pentru "partea adversă"), vor trebui să accepte faptul că unii oameni, dotați cu ambiție, determinare și voință de fier, chiar pot ajunge la astfel de rezultate și după 50 de ani. Într-adevăr, este extrem de greu, e un adevărat regim militar, ca la "forțele speciale.", ne-a lămurit Alin.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

FotoJet jpg
Reghe, botez Liam jpg
Anamaria Prodan jpg
 Foto   Facebook Ile du Levant  (4) jpg
ferentz iohannis  jpg
simley si marius jpeg
Cea mai importantă persoană din viața mea mp4 thumbnail png
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
Lucian Ovidiu Heiuş  INQUAM Photos George Calin jpg
Intrarea în muzeul CIA / Foto CENTRAL INTELLIGENCE AGENCY
image
image
image
image
ferentz iohannis  jpg
foto1 liviu si sotia in dubai jpeg
simley si marius jpeg
lori jpeg
ana baniciu si edy kovaci jpeg
Reghe, botez Liam jpg