Alin Oprea s-a logodit cu Medana Medaria! Nu ai să ghicești unde au organizat petrecerea

Ultima actualizare:

Alin Oprea abia ce și-a serbat ziua de naștere, pe 20 noiembrie, când a sărbătorit 51 de ani, așa că și-a luat frumoasa parteneră, pe Medana Medaria, și au dat o fugă până la Milano, în Italia, unde au continuat petrecerea, după ce și-au oficializat logodna.

Se pare că momentul a fost pus la cale de ceva timp, de solistul trupei Talisman. Aflat în turneu, în Italia, Alin Oprea i-a făcut o surpriză de proporții, de fapt, iubitei sale Medana. Chiar dacă emoțiile nu au lipsit, cei doi au fost susținuți de bunul lor prieten, Florin Petrescu, mai precis, Axinte. Cei doi îndrăgostiți au avut un tort supraetajat, în culorile tricolorului românesc. 

„Amândoi așteptam acest moment cu drag. Prietenii din țară asteptau și ei acest moment. Ei spuneau mereu și ne trimiteau mesaje că vor să ne vadă căsătoriți.  Am pregătit momentul, dar când am scos inelul și urma să spun câteva vorbe, mi s-a pus un nod în gât”, a povestit Alin Oprea, într-o intervenție telefonică în emisiunea lui Cătălin Măruță, de la Pro Tv.

Logodna celor doi vine într-un moment sensibil, conflictul dintre Alin Oprea și fosta soție și, totodată, mama copiilor săi, Larisa Uță, fiind reaprins în urma unor dezvăluiri, recente, făcute de o cunoștință, care a relatat cu cine l-ar fi înșelat aceasta pe solistul trupei Talisman.

Chiar dacă Alin Oprea a resimțit un șoc, întrucât ar fi fost vorba despre un cunoscut, artistul și-a văzut de viața lui, continuând să își găsească liniștea, alături de Medana, cea care i-a fost alături în perioada în care acesta s-a separat de fosta soție, Larisa Uță. Din căsătoria cu ea, Alin Oprea are doi copii, pe Melissa și pe Adrian, care nu au rămas în relații apropiate cu tatăl lor.

Alin Oprea are o relație excelentă, însă, cu cei doi copii ai Medanei, dintr-o relație anterioară, Daria și Darius, cei patru petrecând mult timp împreună, mai ales vacanțele. „Viaţa îţi ia şi îţi dă mereu pe altă parte. Eu m-am trezit în sânul unei familii noi, cu copii cu tot, iar asta a fost cea mai mare binecuvântare. Asta m-a făcut să rămân ancorat în realitate şi să depăşesc mult mai uşor momentele traumatizante. În viaţa mea s-au schimbat doar personajele, eu rămânând acelaşi om. Mult mai echilibrat şi împlinit însă”, declara Alin Oprea, în urmă cu un an.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!       

image
image
image
image
image
image
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
image
actualitate.net
image
actualitate.net