Fosta soție a lui Alin Oprea, mesaje de amenințare la adresa nașei de botez a fiicei lor

#Exclusiv Click!

Simona Sautter, nașa Melissei (20 de ani) a fost pusă la zid de Larisa Uță, fosta soție a lui Alin Oprea (50 de ani), cu care are doi copii. Femeia ne-a declarat și, totodată, ne-a arătat, în exclusivitate, mesajele pe care bruneta i le-a trimis, în privat, pe pagina sa de Facebook, după toate declarațiile publice pe care le-a făcut la adresa sa, în Click!, în speranța că o să o îmbuneze și o să îl lase pe artist să își vadă copiii.

Tensiunile dintre Alin Oprea și fosta soție, Larisa Uță, sunt departe de a fi rezolvate
Tensiunile dintre Alin Oprea și fosta soție, Larisa Uță, sunt departe de a fi rezolvate

În urmă cu o săptămână, femeia care le-a creștinat fetița lui Alin Oprea și Larisei Uță ne oferea declarații bombă despre trecutul amoros al Larisei Uță. Aceasta ne spunea că bruneta l-ar fi tradus, în timpul mariajului, cu mai mulți bărbați bogați, pe artistul de la trupa Talisman. Contactată de Click!, recent, Simona Sautter ne-a mărturisit că a primit mai multe mesaje de amenințare și șantaj din partea femeii cu care Alin are doi copii.

„Am avut parte de o surpiză foarte neplăcută din partea Larisei, în urma declarațiilor mele apărute în presă. M-am trezit cu amenințări foarte urâte, cu jigniri și un șantaj murdar, venite din partea ei. Acesta este motivul pentru care vă și arăt tot ceea ce mi-a scris, pentru că este inadmisibil un astfel de comportament. Cum să faci astfel de afirmații? Că lipsești afișe cu mine în tot orașul? Cum să îți permiți așa ceva? Nu mi-a venit să cred! Credeți-mă că am avut parte de un șoc și am avut nevoie de o zi întreagă să îmi pot reveni. Ea trebuie să înțeleagă că orice ar face, pe Alin nu mai poate să îl recâștige vreodată în viața aceasta.

După cum observați în mesajele scrise de ea, nu neagă nicăieri tot ceea ce am afirmat legat de ea. Este furioasă pe mine doar pentru faptul că am spus adevărul. Eu mi-am făcut doar datoria pentru că nu puteam să duc cu mine sentimetele de vinovatie față de Alin. M-am trezit că a sunat la fostul meu soț, la cumnata mea care, stresată, l-a sunat pe tatăl meu, om în vârstă și bolnav. Femeia aceasta nu se mai poate opri din a face rău oamenilor care au iubit-o și care i-au fost alături ani de zile.

Simt o dezamăgire profundă în ceea ce o privește și regret că și-a distrus familia. Dar de un astfel de om, nu ai cum să nu te îndepărtezi, pentru că este genul de femeie care te folosește atâta vreme cât are nevoie de tine. Eu am ținut enorm la ea și la familia ei și, din păcate, mărul discordiei dintre noi a fost Marius Televijan, deși eu nu am avut niciodată absolut nimic cu acel bărbat. Vă spun sincer că amenințările ei nu mă intimidează deloc, pentru că eu nu am făcut altceva, decât să spun adevărul și să îmi eliberez conștiința”, a declarat pentru Click! Simona Sautter.

Vă reamintim faptul că Simona Sautter, nașa de botez a Melissei, îi aducea acuzații grave Larisei Uță.

„Larisa l-a înșelat de mai multe ori pe Alin. De exemplu în perioada 2007 – 2014, ea a fost cu un om de afaceri neamț foarte bogat cu care cred că și acum vorbește. După care, în 2015, Larisa a fost și cu Marius Televijan. Am aflat întâmplător de relația lor. M-am întâlnit cu Marius, în trafic, am mers bară la bară vreo oră cu mașina și așa am auzit de ei. Eu după ce am aflat asta, am sunat-o pe Larisa și am confruntat-o, iar de atunci ea s-a supărat pe mine și nu mai vorbește cu mine.

Vezi si: Nașa fiicei lui Alin Oprea o desființează pe Larisa Uță: „S-a iubit cu Marius Televijan și cu un afacerist neamț”

Atunci, când Larisa s-a iubit cu acel afacerist neamț ea venea la mine în Germania și stătea câte trei- patru săptămâni… adunate cam 2/3/4 luni pe an. În funcție de cât avea dânsa nevoie . Ea a stat la mine cât a fost intensitatea relației de iubire cu acel neamț nu pentru altceva. Vreau să vă spun că Larisa are să îmi dea 9.000 de euro datorie și nici până în ziua de astăzi nu mi i-a dat. Noi am avut în Germania și o sală de sport deschisă”, ne spunea Simona Sautter.

Nu rata nici: Alin Oprea, bântuit și acum de sechelele mariajului cu Larisa Uță: „Peste aceste fapte ...”

De precizat este și faptul că Larisa Uță și Alin Oprea s-au despărțit cu scandal după ce au fost căsătoriți mai bine de 20 de ani. Chiar dacă au împreună un băiat și o fată, cei doi au ales să se seprare. Alin și-a refăcut viața amoroasă, iar Larisa este împreună cu cei doi copii în Londra.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Cub Marina Almășan
monica gabor diva jpeg
Captură de ecran din 2024 09 07 la 20 06 38 png
cub cub adriana simionescu 2 png
banner gabriela cristea png
banner oana lis png
Banner Marina Voica
dumitru rucareanu colaj captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net