Dramă în familia lui Alin Oprea! Mama Medanei, diagnosticată cu metastaze osoase: „A fost la un pas să devină înger”

#Exclusiv Click!

Medana, soția lui Alin Oprea și-a aniversat mama, în week-end. Pe 9 iunie, doamna Emilia a împlinit o frumoasă vârstă, iar fiica ei s-a întrecut pe sine ca să o sărbătorească așa cum merită. Recent, femeia a învins cancerul, printr-un miracol divin. 

Mama Medanei, aniversată pe 9 iunie:  „Am sărbătorit faptul că este în viață”

Aniversarea doamnei Emilia a avut loc în sânul familiei, iar Medana Oprea i-a făcut o surpriză de proporții mamei sale: un tort delicios pe care l-a făcut cu mâna ei, soția lui Alin fiind o gospodină desăvârșită. 

Sărbătoarea a fost una specială, pentru că, în urmă cu doar câteva luni, doamna Emilia a trecut printr-o dramă  înfiorătoare, fiind diagnosticată inițial cu cancer de col uterin.

 „Pe 9 iunie, am sărbătorit-o pe mama mea Emilia, atât la Cluj cât și la Bucuresti, unde am fost împreună cu Alin. Ziua ei de naștere din anul acesta este una cu totul deosebită. 

Am sărbătorit în mod special faptul că este în viață. Asta e cea mai mare bucurie pentru noi, familia ei. Am fost pe punctul să o pierdem definitv, a fost la un pas să devină un înger, ea fiind diagnosticată cu cancer de col uterin”, ne-a povestit Medana. 

 „La 6 luni după operația de cancer, a fost diagnosticată cu metastaze osoase”

Doamna Emilia a suferit o operație după ce a fost diagnosticată cu cancer de col uterin. La șase luni însă, atunci când a repetat analizele, medicii i-au dat o veste înfiorătoare: avea metastaze osoase! 

 „A fost operată și totul a fost în regulă după operație. La 6 luni însă, la repetarea analizelor a fost diagnosticată cu metastază osoasă, analiza fiind repetată de două ori. 

De data aceasta, m-a cuprins o și mai mare panică și cumva mă pregăteam de ce e mai rău. Urma să înceapă un tratament foarte agresiv cu Zoometa, care doar i-ar fi putut prelungi viața, nu se știe cât timp și care face alte daune foarte mari în organism”,  ne-a mai spus Medana. 

 „Credința ei foarte puternică a făcut miracole”

Disperată, femeia a apelat la ajutorul divin. S-a vindecat printr-o minune Dumnezeiască! 

 „Credința ei foarte puternică a făcut miracole. Și-a dorit foarte mult să ajungă la un pastor din Brazilia, Hilton Santos unde a văzut ea de-a lungul timpului că se produc vindecări absolut spectaculoase.

Am dus-o la el, care acum are biserică la București. Am însoțit-o atât eu, cât și Alin. La acea slujbă am auzit că în următoarele 3 zile urma să vină în România, pastor Costa din Peru. Ceva mi-a atras atât de mult interesul auzind asta, încât l-am rugat pe Alin să revenim peste 3 zile din nou la slujbă. 

Exact în acele 3 zile urma ca mama mea să înceapă tratamentul cu Zoometa. Dar, înainte de asta, eu cu Alin am mers amândoi la doamna doctor de la clinica de oncologie care se ocupa de cazul mamei , să o rugăm să repete încă odată PET-CT-ul, astfel încât nu a mai internat-o să înceapă tratamentul stabilit, ci a refăcut din nou analizele. 

Așa că am dus-o din nou pe mama la biserică, iar la finalul slujbei, atât pastor Hilton cât și pastor Costa au făcut pentru mama o rugăciune cum nu am mai văzut vreodată nici eu și nici Alin. 

Am revenit la Cluj, iar după vreo săptămână am mers împreună cu soțul meu să luam rezultatul mamei. Am deschis acel plic cu mare nerăbdare. Am citit eu, am crezut că poate nu înțeleg. I-am dat și lui Alin să citească iar el vedea la fel ca mine, faptul că nici urmă de metastază osoasă”, a dezvăluit soția lui Alin Oprea, pentru Click!

 „Miracolele există și azi”

 „Ea a crezut cu tărie că se va vindeca, iar miracolele există și azi, dacă avem tăria să credem în ele. Credința ta te va vindeca. Văzând cazul mamei mele, acum cred cu toată convingerea că așa și este. 

Dumnezeu face minuni când îi cerem ajutorul, iar eu într-o noapte, undeva după miezul nopții, eram afară cu cățeii mei și mă adresam lui cu voce tare, spunându-i asta: <<Doamne te rog, nu îmi lua mama, mai lasă-mă să fiu copil!>> Azi, sunt încă copil și sunt foarte fericită că am cui spune MAMĂ. Așa că mi-aș dori din suflet ca fiecare copil, indiferent de vârstă, să își prețuiască atât mama cât și tatăl, cât timp sunt în viață, pentru că nu se știe niciodată ce se poate întâmpla mâine”, a mai declarat Medana, pentru Click!

Cum se înțelege Alin Oprea cu soacra?

Alin Oprea, solistul de la trupa Talisman, a fost și el alături de soacra lui în acele momente de cumpănă. 

 „ Mama se înțelege cu Alin foarte bine. Există o frumoasă relație de prietenie și respect reciproc, iar Alin i-a fost alături și a fost foarte implicat pe toată perioada tratamentelor ei. A venit personal cu ea la toți medicii și nu a făcut nici o diferență între ea și mama lui”, ne-a mai spus Medana.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
la calculator evaluare de acasa   foto pixabay jpg
image
image
image
image
image
image
ad21b831 0e14 4e80 bfd3 223bfd220361 jpg
oana roman jpg
image png
Alex Bodi și Daria Radionova s-au despărțit. Foto: cancan.ro
Banner Gheorghe Turda
heidi klum costum baie profimedia jpg
Banner Dana Roba
Mihai Mitoseru și Andreea Mantea au cântat și au dansat alături de marea artistă
image
actualitate.net
image
actualitate.net