Cum s-a schimbat Casa Regală a Marii Britanii, în urma diagnosticului primit de Kate Middleton

#Casa Regală a Marii Britanii
Ultima actualizare:

Atribuțiile regale ale lui Kate Middleton pe fondul diagnosticului de cancer ar putea fi schimbate definitiv.

Kate se va întoarce la muncă atunci când medicii îi vor permite / sursa: Profimedia
Kate se va întoarce la muncă atunci când medicii îi vor permite / sursa: Profimedia

Palatul Buckingham a precizat că Kate se va întoarce la muncă atunci când medicii ei vor spune că este în regulă să facă acest lucru.

„Am fost foarte clar că [Kate] are nevoie de spațiu și de intimitate pentru a se recupera în acest moment”, a declarat Palatul, adăugând: „Se va întoarce la muncă atunci când va avea undă verde din partea medicilor”.

O sursă a declarat pentru Us Weekly că echipa Prințesei de Wales „reevaluează ce va putea să preia când se va întoarce”, menționând: „S-ar putea să nu se mai întoarcă niciodată în rolul în care oamenii au văzut-o înainte”.

Ce schimbari au aparut in Casa Regala a Marii Britanii după primirea diagnosticului lui Kate Middleton

Sursa a continuat: „Rolul ei ar putea arăta foarte diferit. Ea se uită la ceea ce se va forma." Cu toate acestea, această perioadă este crucială pentru ca familia lor să petreacă timp împreună.

„Anunțul că familia regală nu va mai putea lucra atât de mult a fost neașteptat, dar le va permite lui Kate și William să petreacă mai mult timp împreună”, spune cea de-a doua sursă. „S-au reconectat și sunt mai apropiați ca niciodată”.

Potrivit The Mirror, Kate Middleton se gândește să își facă o apariție la balconul Palatului Buckingham după ceremonia Trooping the Colour, dacă se simte suficient de bine. Palatul Buckingham a informat că Prințesa de Wales nu va participa la repetiția generală pentru Trooping of Colour.

Cand se va intoarce Kate la îndatoririle sale regale

Pe 28 mai 2024, o persoană din interior a dezvăluit pentru Vanity Fair că tratamentul prințesei decurge bine, dar încă nu există o dată certă pentru revenirea ei în viața publică.

„Nu există un calendar și cu siguranță nu există nicio grabă. Va fi atunci când Catherine se va simți pregătită și când va primi undă verde din partea echipei sale medicale. Dar ea se va întoarce 100% la muncă, de asta nu există niciun dubiu”, a declarat sursa.

Un alt prieten a spus că ea „își schimbă direcția” datorită tratamentului și chimioterapiei. „A fost o mare ușurare faptul că tolerează medicația și chiar se simte mult mai bine”, spune un prieten de familie. "A fost, bineînțeles, o perioadă foarte provocatoare și îngrijorătoare. Toată lumea s-a mobilizat în jurul ei - William, părinții ei, sora și fratele ei".

Când și-a anunțat diagnosticul de cancer cu publicul la 22 martie 2024, Prințesa de Wales a făcut referire la angajamentul său față de îndatoririle sale regale, spunând:

„Munca mea mi-a adus întotdeauna un sentiment de bucurie profundă și aștept cu nerăbdare să mă întorc când voi putea, dar deocamdată trebuie să mă concentrez pe o recuperare completă.”

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
photo    2024 09 20 Athenee Cafe OPENING   platon digital   +40743668831 138 jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
supermarket 5202138 1280 jpg
BeFunky collage (33) jpg
menopauza jpg
chescake jpg
colier 1 jpg
maggie smith jpeg
WhatsApp Video 2024 09 27 at 12 19 25 mp4 thumbnail png
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net