Cine este singura persoană în care Kate Middleton mai are încredere. A fost alături de ea clipă de clipă în lupta cu cancerul

Natasha Archer este cea care o sprijină pe Kate Middleton în timpul tratamentului împotriva cancerului. Este disponibilă zi și noapte pentru prințesă. Aceasta lucrează cu Kate încă din 2007. 

Kate Middleton Foto: arhivă Click!
Kate Middleton Foto: arhivă Click!

Natasha Archer este alături de Kate 

​Pe lângă Prințul William, care a supravegheat-o îndeaproape pe Kate Middleton, Prințesa de Wales mai are o persoană care este mereu disponibilă zi și noapte pentru a o asculta. Nu este vorba despre un membru al familiei regale, ci de o persoană care i-a fost mereu alături lui Kate încă de când aceasta s-a căsătorit cu William. Potrivit The Sun, este vorba despre confidenta ei Natasha Archer, expertă în modă, care nu este doar asistenta personală a lui Kate Middleton, ci și stilista, prietena și confidenta ei.

Natasha Archer Foto: Getty Images
Natasha Archer Foto: Getty Images

Natasha, singura care a vizitat-o pe Kate în timpul spitalizării 

Într-un interviu pentru Fabulous, biografa regală Claudia Joseph, autoarea cărții "Kate: The Making of a Princess", a precizat că „Natasha i-a fost alături de Kate încă de când s-a alăturat familiei regale și a fost mereu un sprijin pentru ea în lupta cu cancerul". Natasha Archer a fost singura persoană care a vizitat-o pe Kate în timpul spitalizării sale la Clinica din Londra, unde a suferit o operație abdominală majoră în ianuarie 2024.

Natasha Archer lucrează cu Prințesa de Wales de mai bine de zece ani și a devenit atât de apropiată de soția Prințului William, încât este pur și simplu mereu disponibilă ori de câte ori Prințesa de Wales are nevoie de ea.

Cine este Natasha Archer

Se pare că rolul principal al lui Natasha Archer este acela de asistent personal, dar în ultimele luni a ajutat-o pe Prințesa de Wales în calitate de consultant de stil. Natasha a fost chiar responsabilă pentru unele dintre cele mai emblematice ținute vestimentare ale lui Kate Middleton. Experta în modă a început să lucreze cu familia regală britanică în 2007 ca asistentă și, cinci ani mai târziu, a devenit creierul din spatele garderobei luxoase și sofisticate a Prințesei de Wales.

Natasha Archer, o prezență discretă

Stilista în vârstă de 36 de ani - care este căsătorit cu fotograful regal Chris Jackson - este destul de discretă, duce o existență în mare măsură departe de ochii publicului și se spune că are multe în comun cu Kate.

Natasha a fost responsabilă pentru unele dintre cele mai emblematice look-uri ale lui Kate, fiind cea care a încurajat-o pe Kate să experimenteze cu garderoba ei și să devină un icon în materie de stil.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Sistem PAtriot   exercitiu militar   Foto FAcebook MApn Lt  Radu Chirilă jpg
image
image
image
image
image
image
ionut cercel jpg
cub maria dragomiroiu png
Marian Olteanu Clanul Foto Pro TV JPG
cum arata azi dylan paul conner fiul nadiei comaneci cu bart conner 485788 jpg
larisa udila jpg
emily burghelea
corina bud colaj instagram jpg
Shifty Shellshock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net