Oamenii deja speculează că prințesa Kate Middleton poartă perucă. Soția lui William, transformată de boală sau o sosie?

#Casa Regală a Marii Britanii

Întreaga lume a rămas șocată după ce Kate Middleton a anunțat că suferă de cancer. Cu toate acestea, în ciuda gravității situației, teoriile conspirației nu au întârziat să apară pe Internet. Iar unii intenrauți cred că unele dintre imaginile în care apare Prințesa de Wales ar fi trucate! Aceștia susțin că nu soția adevărată a Prințului William ar fi prezentă în acele imagini, ci doar o sosie!

Kate Middleton trece printr-o perioadă extrem de dificilă, iar recent a anunțat public să suferă de o formă de cancer. Întreaga planetă a fost șocată la auzul acestei vești, iar Prințesa de Wales a primit încurajări de la nenumărați oameni, inclusiv de la Regele Charles, care, din păcate, se confruntă și el cu acest diagnostic sever. După ce a suferit o intervenție chirurgicală la nivelul abdomenului, în luna ianuarie, medicii au descoperit că Prințesa de Wales suferă de cancer, iar acum ea a început să facă chimioterapie.

La ora actuală nu se cunoaște ce formă de cancer are Kate Middleton, care a își dorește cât mai multă liniște în această perioadă dificilă. Cu toate acestea, pe Internet deja au apărut nenumărate teorii ale conspirației, în privința soției Prințului William. Pornind de la unele imagini apărute în publicația engleză The Sun, internauții pretind că Prințesa de Wales ar avea o sosie.

Kate Middleton a anunțat că suferă de cancer

O înregistrare apărută în spațiul public luni, în care Kate Middleton și William se plimbă printr-o piață agricolă din Windsor au dat naștere unui întreg val de speculații, în mediul online. Teoriile conspirației au apărut rapid, mai ales pe platformele X (fostul Twitter) și TikTok.

Din cauza perioadei lungi de absență din spațiul public, unii internauți au speculat că femeia din acele imagini nu ar fi adevărata Kate Middleton, ci doar o sosie! De asemenea, în urma mesajului public postat de Prințesa de Wales, în care anunță că suferă de cancer, unii internauți au speculat că ar purta deja o perucă, din cauza tratamentului de chimioterapie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
shutterstock 1805379256 jpg
image png
image png
tower bridge 5727975 1280 jpg
parcul liniei jpg
24c513e9 minivacanta de 1 mai si paste 620x413 1 webp
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net