Ce tradiție veche a încălcat Kate Middleton. Prințesa a vrut să le mulțumească oamenilor într-un mod inedit

Ultima actualizare:

Prințesa Kate Middleton, cunoscută pentru grația și eleganța ei, a pășit pe teritoriu mai puțin familiar pentru o membă a familiei regale: a încălcat o tradiție veche prin absența unei fotografii în nota de mulțumire adresată fanilor săi. Gestul a venit în urma unei situații delicate, când Kate a anunțat public că se confruntă cu o luptă grea împotriva cancerului, provocând o reacție emoționantă din partea susținătorilor ei.

Kate Middleton. Foto: Getty Images.
Kate Middleton. Foto: Getty Images.

Ce tradiție veche a încălcat Kate Middleton

În mod obișnuit, Palatul Kensington transmitea note de mulțumire în numele Prințului și Prințesei de Wales la diverse ocazii speciale, însoțite de fotografii ale familiei regale. De data aceasta, însă, nota de mulțumire emisă în urma urărilor de însănătoșire adresate Prințesei Kate nu a fost însoțită de nicio imagine.

Această schimbare a fost remarcată de publicația HELLO!, care a primit o copie a notei de mulțumire emisă de Palatul Kensington. În locul unei fotografii, nota de mulțumire pur și simplu a transmis aprecierea pentru urările de bine adresate Prințesei de Wales.

În trecut, notele de mulțumire trimise de Palatul Kensington erau însoțite de fotografii ale familiei regale, de obicei în momente festive sau la aniversări. De exemplu, la începutul acestui an, Prințul William și Kate Middleton au trimis mulțumiri pentru urările de sărbători, atașând o fotografie de familie care îi înfățișa pe toți membrii familiei regale.

Prințesa a mai comis gafe și în trecut

Totuși, absența unei fotografii în nota de mulțumire nu este singura ocazie în care Kate Middleton a atras atenția în mediul online. Înainte de a face anunțul despre cancer, Kate a postat o fotografie de ziua mamei cu copiii, care a stârnit controverse din cauza editărilor neprofesioniste. Acest lucru a dus la scoaterea imaginii din portofoliul foto al multor agenții de presă, provocând și reacții critice din partea internauților.

În ciuda acestor evenimente, Kate Middleton rămâne o figură iubită și respectată în întreaga lume, iar susținerea și gândurile bune ale fanilor continuă să fie alături de ea în această perioadă dificilă.

image
image
image
image
image
image
De Paște, și prezentatorul emisiunii Exclusiv VIP de la Prima TV, a nimerit vreme frumoasă în Dubai alături de soția sa, Oana Turcu, și fiul lor, Tudor
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net