Cât mai are de trăit regele Charles. Verdictul pe care l-a primit monarhul din partea medicilor

#Casa Regală a Marii Britanii

Familia Regală britanică se confruntă cu o perioadă extrem de dificilă. Atât Regele Charles cât și nora sa, Kate Middleton, au primit diagnosticul de cancer. Amândoi sunt în prezent sub tratament medical specific și se concentrează pe procesul de vindecare.

Regele Charles este grav bolnav / foto: Profimedia
Regele Charles este grav bolnav / foto: Profimedia

Situația de sănătate a monarhului se degradează vizibil, iar medicii au emis un verdict sever, sugerând că timpul său este limitat.

Care este prognoza medicală pentru Regele Charles și Kate Middelton

Pe 5 februarie, Regele Charles al III-lea a dezvăluit că a fost diagnosticat cu cancer, iar pe 22 martie, Prințesa de Wales a anunțat cu durere că și ea se confruntă cu aceeași luptă. Amândoi sunt în prezent sub tratament, dar pentru Regele starea nu pare promițătoare, iar Palatul a început deja să facă pregătiri pentru înmormântarea sa.

Regele Charles urmează un tratament specializat, ceea ce a determinat reducerea aparițiilor sale publice. În ultima vreme, și-a redus semnificativ activitățile pentru a face față bolii. Cu toate acestea, efectele oboselii devin tot mai evidente. Ultima sa apariție publică a fost la slujba de Paște organizată la Windsor pe 30 martie 2024, alături de Regina Camilla.

Cu toate speranțele că monarhul își va reveni și va învinge boala, pregătirile pentru înmormântarea sa sunt în curs. Operațiunea „Menai Bridge”, referitoare la detaliile înmormântării lui Charles, este în plină desfășurare. Aceste acțiuni survin în contextul în care medicii au emis un verdict sever, sugerând că Regele Charles ar avea doar aproximativ doi ani de viață.

Charles este mândru de Kate că a avut curajul să spună lumii întregi că are cancer

După ce Kate Middleton a făcut public diagnosticul său greu, Regele Charles al III-lea și Regina Camilla au transmis un mesaj de susținere. Ei sunt mândri de curajul și modul în care Kate a gestionat situația. Monarhul a declarat că este profund mândru de nora sa și rămâne strâns legat de ea în aceste momente dificile.

De asemenea, se pare că Regele și-a arătat susținerea imediat ce a aflat despre diagnosticul lui Kate.

Acesta a vizitat-o împreună cu Regina Camilla după intervenția chirurgicală din ianuarie. Chiar și în propria sa luptă cu boala, Regele a găsit timp să petreacă câteva momente alături de Kate la spital în ianuarie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
alina sorescu jpg
Tată de trei copii, îndrăgitul artist își face programul astfel încât să poată petrece timp și cu ei
image png
De Paște, și prezentatorul emisiunii Exclusiv VIP de la Prima TV, a nimerit vreme frumoasă în Dubai alături de soția sa, Oana Turcu, și fiul lor, Tudor
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net