Tipul de cancer de care ar putea suferi Kate Middleton. Declarații făcute de un medic chirurg

#Casa Regală a Marii Britanii

Kate Middleton a anunțat, recent, că are cancer, însă nu a oferit detalii despre tipul bolii. Cu toate acestea, un medic chirurg a declarat că ar avea idee despre ce tip de cancer este vorba. Ar putea suferi de unul dintre două: cancer uterin sau ovarian.

Kate Middleton are cancer Foto: captură video
Kate Middleton are cancer Foto: captură video

Ce declarase Kate Middleton 

Într-un videoclip publicat pe 22 martie, Kate Middleton a declarat că încă se recuperează după o „intervenție chirurgicală abdominală majoră” suferită în luna ianuarie, dar că boala a fost identificată ulterior procedurii. „În acest moment, mă gândesc și la toți cei ale căror vieți au fost afectate de cancer”, a adăugat Middleton. „Pentru toți cei care se confruntă cu această boală, în orice formă, vă rog să nu pierdeți credința sau speranța. Nu sunteți singuri.

La începutul anului, în luna ianuarie, Palatul Kensington a informat publicul cu privire la o intervenție chirurgicală abdominală programată la care a fost supusă Kate Middleton. De asemenea, s-a anunțat că Prințesa de Wales nu va participa la evenimente publice până după perioada Paștelui. Până în prezent, nici Kate Middleton, nici Palatul Kensington nu au dezvăluit detalii specifice despre tipul de cancer cu care a fost diagnosticată Prințesa.

Care este tipul de cancer de care ar putea suferi Kate 

O sursă a declarat pentru revista Us Weekly că William și Middleton au aflat despre boala ei la sfârșitul lunii februarie, chiar în ziua în care William a anulat brusc participarea la slujba de pomenire a nașului său.

Într-un interviu pentru TMZ, doctorul George Crawford, un chirurg care nu a fost implicat în tratamentul lui Kate Middleton, a speculat că Prințesa ar putea suferi de unul dintre două tipuri de cancer: cancer uterin sau cancer ovarian. Dr. Crawford a explicat că adesea, în cazul cancerelor sistemului reproducător feminin, în special cancerul uterin și cancerul ovarian, pacientele pot fi supuse unei intervenții chirurgicale pentru ceea ce inițial se credea a fi chisturi sau fibroame.

Ce spune chirurgul Crawford 

El a subliniat că de multe ori medicii nu pot oferi un diagnostic clar pacientelor cu privire la natura acestor mase până când nu sunt îndepărtate și analizate prin teste suplimentare. „Presupun că s-a întâmplat probabil asta - presupunând că îndepărtau doar un chist sau îndepărtau uterul ei pentru ceva benign, și când l-au trimis pentru evaluare, s-a întors ca având cancer”, a spus doctorul Crawford.

Doctorul Crawford a estimat că Kate Middleton a necesitat probabil o perioadă de recuperare de minimum patru până la șase săptămâni după intervenția chirurgicală, înainte de a putea începe chimioterapia preventivă. Motivul pentru această amânare constă în riscul ca administrarea chimioterapiei la o scurtă perioadă după operație să suprasolicite organismul și sistemul imunitar al pacientei, chiar și în cazul unei persoane sănătoase.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net