Gestul emoționant făcut de Kate Middleton înainte de a se îmbolnăvi. Prințesa de Wales a impresionat toată planeta

#Casa Regală a Marii Britanii
Ultima actualizare:

Prințesa Kate Middleton, cunoscută pentru bunătatea sa, a adus o rază de speranță în viețile copiilor care luptă împotriva cancerului prin gestul său emoționant. Înainte de a fi ea însăși diagnosticată cu cancer, Kate Middleton și-a dedicat timpul și resursele pentru a sprijini copiii care se confruntau cu această crunta boală.

Kate Middleton. Foto: Getty Images.
Kate Middleton. Foto: Getty Images.

Kate și-a donat părul pentru realizarea de peruci pentru micuții bolnavi de cancer

Gestul impresionant al viitoarei regine britanice a fost unul de generozitate fără margini - donarea părului său pentru confecționarea de peruci destinate copiilor care și-au pierdut părul în urma tratamentelor anti-cancer. În 2018, Kate a contactat Little Princess Trust, o organizație caritabilă specializată în realizarea de peruci pentru pacienții oncologici, exprimându-și dorința de a contribui în mod anonim la această cauză nobilă.

Daily Mail a relatat că inspirația pentru această acțiune umanitară i-a venit acesteia în timpul unei tunsori regulate, când hair stylistul său, Joey Wheeler, i-a sugerat că este timpul pentru o nouă schimbare de look. În timp ce părul său era tăiat, Kate a avut revelația că acesta ar putea aduce bucurie unor copii care trec prin suferința luptei împotriva cancerului.

Prințesa a tăiat 18 centimetri din părul său și l-a donat anonim, evitând să dezvăluie originea podoabei capilare. Gestul său discret a fost menit să ofere un strop de speranță micilor luptători, iar părul donat a fost trimis în numele unei alte persoane, pentru a păstra confidențialitatea identității sale.

Este de-a dreptul emoționant să ne gândim că o fetiță poartă o perucă făcută din părul unei adevărate prințese, iar gestul făcut de Kate Middleton este unul extrem de înduioșător.

Fotografia postată de fratele lui Kate, după ce prințesa a anunțat că are cancer

Kate Middleton și fratele său, James.
Kate Middleton și fratele său, James.

James Middleton, fratele lui Kate Middleton, a împărtășit o fotografie veche cu el și sora sa, de când erau copii. Această postare a venit în contextul anunțului tulburător că Prințesa de Wales a fost diagnosticată cu cancer și că urmează un tratament de chimioterapie.

Fotografia, care îi prezintă pe cei doi frați într-o plimbare prin natură, a captat imediat atenția și a stârnit o avalanșă de reacții emoționale din partea comunității online. Dar nu doar imaginea în sine a provocat aceste emoții, ci și mesajul profund și încurajator pe care James l-a transmis lui Kate în acele momente dificile. „De-a lungul anilor, am escaladat mulți munți împreună. Ca o familie, îl vom urca și pe acesta cu tine”, a scris el în descrierea postării.

James și Kate Middleton au avut mereu o relație specială. Încă de mici, au fost aproape unul de celălalt, sprijinindu-se reciproc în toate încercările și bucuriile vieții. Această strânsă legătură a fost evidentă și în momentele dificile, cum ar fi lupta lui James cu depresia, în timpul căreia Kate și sora lor, Pippa, au fost alături de el, oferindu-i sprijinul și încurajarea necesare.

Într-un interviu acordat publicației Telegraph în 2021, James Middleton a vorbit deschis despre modul în care familia sa l-a susținut în timpul acestor momente grele. Atât Kate, cât și Pippa, l-au însoțit la ședințele de terapie.

Acum, când Kate se confruntă cu propria încercare, James este acolo pentru ea, oferindu-i sprijinul și încurajarea de care are nevoie în aceste momente dificile. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
tunelul daniela jpg
vreme furtuna png
image
actualitate.net
image
actualitate.net