Prințul William, primul monarh din ultimii 300 de ani care se va distinge printr-o calitate surprinzătoare

#Casa Regală a Marii Britanii

Familia Regală trece prin momente foarte dificile după ce Kate Middleton și Regele Charles au fost diagnosticați cu cancer. Prințul William se dedică familiei și îi este alături soției sale. Vorbind, însă, despre momentul în care acesta va ajunge monarh, ei bine, se pare că va fi primul suveran din ultimii 300 de ani care va avea această calitate surprinzătoare. Despre ce este vorba?

Prințul William, primul monarh din ultimii 300 de ani care va avea o calitate surprinzătoare
Prințul William, primul monarh din ultimii 300 de ani care va avea o calitate surprinzătoare

Prințul William, care va împlini în această vară 42 de ani, este următorul monarh al Marii Britanii, iar domnia sa ar putea veni mai repede decât se așteapta. Experții nu exclud posibilitatea ca Regele Charles, bolnav de cancer, să abdice, aducându-l pe Prințul de Wales la o vârstă fragedă pe Tron, deși prioritatea acestuia în acest moment este familia și soția sa, Kate Middleton, pe care o ajută să depășească un mare hop al vieții: recuperarea după o operație majoră și chimioterapia preventivă.

Al doilea cel mai înalt monarh din istoria Marii Britanii

Cu toate acestea, dacă William va urca pe Tron, el se va remarca printr-o calitate importantă: va fi al doilea cel mai înalt monarh din istoria Marii Britanii! La 191 cm, moștenitorul tronului este mai înalt decât celelalte rude ale sale.

Tatăl său, Regele Charles, are 178 cm, aceeași înălțime ca regretata Diana, Prințesă de Wales, iar soția sa, Prințesa Kate, are, de asemenea, o înălțime de 175 cm. „Înălțimea lui îl plasează între primii patru cei mai înalți regi englezi din istorie, alături de Edward I, Edward al IV-lea și Charles al II-lea”, a notat în Tatler comentatorul regal Wesley Kerr, potrivit okmagazine.ro.

Edward I, care a domnit din 1272 până în 1307, cunoscut și sub numele de „Edward Longshanks” sau „ciocanul scoțianilor”, a avut o înălțime respectabilă de 188 cm, destul de neobișnuit pentru vremea respectivă. Charles al II-lea a domnit între 1630 și 1685, a avut tot 188 cm și lupta deja în bătălii la vârsta de 12 ani.

În ceea ce privește cel mai înalt monarh britanic, acesta a fost Edward al IV-lea, care a domnit timp de aproape 22 de ani, între 1461 și 1483, cu o scurtă pauză în 1470, când a fost destituit timp de șase luni. El a avut o înălțime de 194 cm, cu 2 cm mai mult decât Prințul William.

Comentatorul regal Wesley l-a numit pe Prințul de Wales „cald, fermecător și respectuos cu toată lumea”, spunând: „William este poate un nou tip de lider care poate menține monarhia relevantă și rezonabilă în următoarele decenii”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
telefon ecran getty jpg
casa de marcat supermarket pexels jpg
gratii 1 jpeg
Sebastian Olariu si tatal lui FOTO Antena 3 Facebook jpg
istanbul pexels jpg
urangutan pixabay jpg
harta razboi ucraina steag drapel rusia europa shutterstock 2114384846 jpg
Nervos
image
actualitate.net
image
actualitate.net