Kate Middleton, în lacrimi după un gest făcut de Prințul William. Ce a deranjat-o teribil la începutul relației

#Casa Regală a Marii Britanii
Ultima actualizare:

Cu ani în urmă, între Kate Middleton și Prințul William a avut loc un episod remarcabil. Totul a pornit de la faptul că cei doi, nefiind căsătoriți, au fost nevoiți să stea separați în timpul unor sărbători. Acest lucru a deranjat-o teribil pe Prințesa de Wales, care a ajuns să verse lacrimi amare.

Prințul William și Kate Middleton
Prințul William și Kate Middleton

Kate Middleton, în lacrimi după gestul făcut de Prințul William

În 2006, Prințul William i-ar promis lui Kate Middleton că vor petrece Crăciunul împreună . Însă ulterior, acesta a decis să rămână alături de familia sa, anunțându-și partenera prin telefon, potrivit informațiilor din cartea „The Making of Royal Romance”, scrisă de Katie Nicholl.

„William s-a răzgândit și a stat de vorbă cu tatăl său și cu bunica sa pentru a avea o discuție sinceră despre viitorul său cu Kate. Amândoi l-au sfătuit să nu se grăbească cu nimic”, scrie în cartea menționată.

Câteva săptămâni mai târziu, în 2007, Kate Middleton și Prințul William au decis să își separe drumurile, iar cea care le-a regretat despărțirea a fost Regina Elisabeta. Cu toate acestea, despărțirea lor nu a durat mult, întrucât cei doi au fost văzuți în timp ce se sărutau la o petrecere, semn că flacăra dintre ei s-a reaprins. Ulterior, Prințesa de Wales s-a mutat în apartamentul lui William de la Clarence House, acolo unde acesta stătea doar în weekend-uri, deoarece era nevoit să se deplaseze departe de casă, pentru a-și îndeplini îndatoririle militare.

Prințul William și Kate Middleton s-au căsătorit în 2011

Mai târziu, în anul 2010, cuplul a decis să se căsătorească. Prințul William și Kate Middleton și-au unit destinele în aprilie, 2011.  În prezent, cei doi au 3 copii: Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis. De asemenea, Prințul de Wales muncește în continuare pentru familia regală britanică, în timp ce Kate Middleton s-a retras din lumina reflectoarelor, pentru a-și urma tratamentul împotriva cancerului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Sistem PAtriot   exercitiu militar   Foto FAcebook MApn Lt  Radu Chirilă jpg
image
image
image
image
image
image
mihaela bilic instagram jpg
autobuz troleibuz stb foto shutterstock
distractie jpeg
Nicki Minaj profimedia 0717344716 jpg
praf saharian jpeg
cana jpg
shutterstock 2238691451 jpg
foto1 aglomerati autostrada 12711400 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net