Prințul William și Kate Middleton, terifiați de moartea regelui Charles! Ce se întâmpla în casa regală, după anunțurile despre înmormântarea monarhului

#Casa Regală a Marii Britanii

Starea de sănătate a Regelui Charles a provocat panică în rândul Familiei Regale, iar Prințul William și Kate Middleton sunt profund îngrijorați de întreaga situație. Nu se știe de ce tip de cancer suferă Charles, iar în ciuda faptului că sursele oficiale nu au oferit multe detalii despre starea lui de sănătate, se pare că deja se fac ajustări privind planurile pentru viitoarea sa înmormântare.

Starea de sănătate a Regelui nu ar fi una bună
Starea de sănătate a Regelui nu ar fi una bună

Prințul William și Kate Middleton sunt profund îngrijorați de starea de sănătate a Regelui Charles. „Când am vorbit despre starea de sănătate a Regelui cu apropiații lui, în ultimele săptămâni cel mai comun răspuns a fost că nu este bine deloc”, a explicat Tom Sykes, de la Daily Beast.

Anunțul despre diagnosticul de cancer al suveranului englez a șocat întreaga lume, însă vestea a fost una extrem de dureroasă pentru membrii familiei sale, mai ales în contextul în care și Kate Middleton se confruntă cu această boală.

Prințul William și Kate Middleton au dorit să petreacă această perioadă cât mai retrași, alături de cei trei copii ai lor, George, Charlotte, and Louis, departe de ochii publicului. Cu toate acestea, potrivit expertei regale Tina Brown, se pare că cei doi sunt „terifiant de aproape de a urca pe tron, având în vedere starea de sănătate a Regelui”, potrivit hindustantimes.com.

William și Kate sunt îngrijorați de starea Regelui Charles

Palatul Buckingham nu a oferit detalii publice despre starea de sănătate a Regelui, ori despre modul în care acesta răspunde tratamentului acordat. Starea de sănătate a lui Charles este și mai stresantă pentru Prințul William și Kate Middleton, având în vedere că Prințesa de Wales se confruntă, de asemenea, cu această boală.

Se pare că William, care urmează să urce pe tron, este foarte îngrijorat de starea de sănătate a tatălui său, potrivit expertei regale Tina Brown. Tom Sykes a mai declarat și că planurile de înmormântare sunt analizate și modificate din mers. Se pare că autoritățile analizează modul în care a decurs înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a și vor aduce îmbunătățiri întregului proces. Planurile de înmormântare a Regelui Charles al III-lea sunt cunoscute drept „Operațiunea Menai Bridge”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
Thassos, Grecia FOTO Shutterstock
prosoape jpeg
christian al VII lea jpeg
camera hotel png
Pestera Craniilor png
soferii in masina webp
Brezoi poza mare jpg
lacat bucatarie roman marea britanie 67958100 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net