„O glumă proastă!” Noul portret al prințesei Kate Middleton a stârnit controverse printre fani

Un nou portret al prințesei Kate Middleton, publicat miercuri, 22 mai, pe platformele de socializare, a stârnit reacții diverse din partea fanilor Familiei Regale britanice. Lucrarea „controversată” a fost realizată de artista britanico-zambiană Hannah Uzor și a apărut pe coperta revistei Tatler.

Cum a apărut Kate Middleton pe coperta unei prestigioase publicații / foto: arhiva Click!
Cum a apărut Kate Middleton pe coperta unei prestigioase publicații / foto: arhiva Click!

Pe coperta noului număr al revistei Tatler din iulie 2024, ca parte a unei serii de portrete ale Familiei Regale, a apărut un portret al prințesei Kate Middleton care a stârnit numeroase reacții din partea fanilor. Realizat de britanico-zambiană Hannah Uzor, artista s-a inspirat din ținuta prințesei de Wales la un banchet de stat din noiembrie 2022, primul sub domnia Regelui Charles al III-lea.

„Regina, regele și acum, prințesa de Wales: coperta Revistei Tatler din iulie 2024 completează un triptic regal de amploare istorică cu un nou portret al Alteței Sale regale realizat de artistul britanic-zambian @HannahUzor. «Ea s-a ridicat cu adevărat la înălțimea rolului», afirmă artista Uzor, mamă a trei copii, la rândul său.

Declarația i-a făcut-o redactorului Helen Rosslyn: «Este născută pentru asta. Ea se poartă cu atâta demnitate, eleganță și grație»”, este mesajul care însoțește imaginea publicată de revista Tatler pe pagina de Instagram.

„Ce portret oribil al unei femei atât de frumoase”

Controversatul protret al lui Kate Middleton a stârnit numeroase reacții din partea internauților. „Ce portret oribil al unei femei atât de frumoase”, „Nepoata mea de 9 ani ar fi putut probabil să facă o treabă mai bună. E groaznic”, „La prima vedere, am crezut că este împărăteasa japoneză Masako”,

„Acest portret este îngrozitor, există atât de mulți artiști uimitori acolo, cu siguranță ar fi putut găsi unul mai bun”, „Când a devenit asiatică?”, „Nu, cred că e o glumă proastă”, „Am rămas fără cuvinte”, sunt doar câteva dintre comentariile fanilor dezamăgiți.

Britanico-zambiană Hannah Uzor nu a întâlnit-o pe soția prințului William, Kate Middleton nu a pozat pentru acest portret, artista a analizat mii de fotografii pentru a-i captura asemănarea. „Am petrecut mult timp uitându-mă la ea, la fotografiile ei, urmărind videoclipuri cu ea, văzând-o cu familia ei, în vizite diplomatice, la competiții de canotaj sau vizitând copii în azil. A fost foarte interesant pentru mine să înțeleg cine este ea”, a declarat Uzor într-un videoclip publicat de revista Tatler.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
andre agassi   steffi graf (1) jpg
image
image
image
image
image
image
tantari jpg
wizz air pixabay jpg
cetate ardud
aer conditionat jpg
Bihor 1 (1) jpg
anneliese michel captura video jpg
roaba record jpg
rachel evans barbie (3) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net