Gestul subtil al Prințului William față de soția lui, Kate. Ce au spus analiștii despre acest episod

În lumea fastuoasă a familiei regale britanice, gesturile sunt adesea analizate de către public și analiști. Vizita regală a Prințului William și a Prințesei Kate în Țara Galilor nu a fost o excepție. Ceea ce a captat atenția nu a fost doar prestigiosul eveniment, ci și un gest subtil și emoționant al Prințului William către soția sa, Kate Middleton.

Prințului William și Prințesa Kate. Foto: arhiva.
Prințului William și Prințesa Kate. Foto: arhiva.

O vizită regală plină de semnificație

La 1 martie anul trecut, cuplul regal a vizitat Țara Galilor pentru a marca  Ziua Sf. David în calitate de Prinț și Prințesă de Wales. Acest eveniment solemn a fost urmat de o călătorie înapoi la Windsor, unde au participat la parada special organizată de această sărbătoare, alături de Batalionul 1 Gărzile Galeze la Combermere Barracks.

Kate Middleton, o prezență încrezătoare și puternică

În timpul acestei vizite regale, analiștii în limbaj corporal au observat cât de încrezătoare și puternică a apărut Kate Middleton. Cu toate că Prințul William este următorul în ordinea tronului și ar putea fi tentat să preia controlul în astfel de evenimente, s-a remarcat că el a lăsat-o pe Kate să strălucească în lumina propriei sale autorități.

Darren Stanton, un expert în limbajul corporal, a observat că Kate „tinde foarte mult să preia conducerea în aceste zile”, iar William pare „fericit să o lase să preia conducerea”. Acest lucru, conform lui Stanton, i-a permis lui Kate să crească și să se dezvolte în mod semnificativ. Gestul subtil al Prințului William de a permite soției sale să strălucească subliniază egalitatea și respectul în cuplul lor.

Cadouri simbolice pentru familie

Prințul William a fost numit colonel-șef al Corpului Aerian al Armatei Britanice, un moment important și onorific. Întorcându-se acasă, el a adus și câteva daruri pentru familia sa. Pentru el și pentru Kate, au fost pregătite eșarfe de lână ștanțată cu model tartan și emblema Army Air Corps. Pentru cei trei copii ai lor, au fost alese trei elicoptere din lemn.

Gesturile subtile ale Prințului William către Kate Middleton în timpul acestei vizite regale nu au făcut doar să pună într-o lumină bună relația dintre ei, ci și să transmită un mesaj puternic de egalitate și respect reciproc. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Sistem PAtriot   exercitiu militar   Foto FAcebook MApn Lt  Radu Chirilă jpg
image
image
image
image
image
image
mihaela bilic instagram jpg
autobuz troleibuz stb foto shutterstock
distractie jpeg
Nicki Minaj profimedia 0717344716 jpg
praf saharian jpeg
cana jpg
shutterstock 2238691451 jpg
foto1 aglomerati autostrada 12711400 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net