Sonia Trifan, secretul unui trup de invidiat! Vedeta a petrecut Paștele alături de iubit

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Sonia Trifan este una dintre cele mai discrete și sexy vedete din showbiz-ul românesc! Atunci când a divorțat de fotbalistul Andrei Neagoe, după cinci ani de mariaj, în urmă cu doi ani, nu a știut-o nici cerul nici pământul. Ba mai mult, acum trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de un bărbat care nu își dorește să îi dezvăluie identitatea și care o face să înflorească de la o zi la alta.  

Click! Cum a arătat masa ta de Paște și cum reușești să te menții atât de bine…din punct de vedere fizic?

Sonia Trifan: Având în vedere că de aproximativ 15 ani nu mai consum carne pentru mine Sărbătorile Pascale sunt fără miel și orice alt preparat care conține carne. Sunt o foarte mare consumatoare de cozonac și pască făcute neapărat în Moldova de mama mea după rețete vechi transmise din generație în generație. Pe lângă asta, de Paște, iubitul meu a făcut un grătar extraordinar cu creveți, ciuperci și alte legume ce a fost delicios. Pentru mine Paștele este și un prilej de a ma întâlni și a petrece timp de calitate cu familia și prietenii mei foarte apropiați. Mâncarea pentru mine este doar un mod de a mă bucura de o masă împreună cu cei dragi și să îmi delectez papilele gustative cu ceva preferat. Nu mănânc orice și oricum.

Click! Mergi la sală? Faci tratamente corporale?

Sonia Trifan: Îmi place foarte mult să am grijă de corpul meu și când simt că am luat 1-2 kilograme, în plus, imediat îmi introduc un regim alimentar care funcționează excelent și într-o săptămână revin la kilogramele inițiale. Plus că practic yoga de șase ani și acasă am un program de minim 30 de minute de mișcare ce conține: dans sau aerobic în funcție de cheful pe care mi-l fac singură. Plus că mă ajută foarte mult și mobilitatea, starea de bine și desigur, să fiu într-o formă fizică bună. Mi-ar plăcea să am timp pentru tratamente corporale și masaje, dar din păcate nu am suficient timp și pentru acest răsfăț.

Sonia Trifan, relaxare și muncă

Creatoarea de modă ne-a mai dezvăluit și faptul că reușește într-un mod armonios să îmbine utilul cu plăcutul.

Click! Ce ți-a adus Iepurașul?

Sonia Trifan: Iepurașul mi-a adus o mini-vacanță superbă, petrecută pe meleagurile noastre, pe care mi-am dorit-o tare mult, pentru relaxare, liniște și timp alături de persoana iubită.

Click! Ce planuri, de viitor, ai pentru perioada care urmează?

Sonia Trifan: Pregătesc o colecție specială pentru vară, piscină și plajă, împreună cu un show, un show de modă pe care mi l-am dorit de mulți ani să-l realizez. Abia am terminat colecția de rochii de mireasă cu care mă mândresc foarte tare și aștept cu nerăbdare în luna iunie vacanța alături de părinții mei și fratele meu care locuiește în Italia, o vacanță ce ne-o dorim enorm.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
banner dan negru png
image
actualitate.net
image
actualitate.net