Sonia Trifan are un nou iubit, la un an de la divorț! „Mă gândesc de cinci ori înainte să fac un pas”

#Exclusiv Click!

Sonia Trifan (46 de ani) și-a refăcut viața personală după aproape un an de la divorțul tacit de fotbalistul Andrei Neagoe (35 de ani). Vedeta nu dorește momentan să ofere prea multe detalii despre partenerul său de viață, deoarece își dorește să se convingă, ea singură, dacă este ceva serios între ei sau nu.

Sonia Trifan și Andrei Neagoe au ales să divorțeze, în 2022, după cinci ani de mariaj! Gurile rele spuneau atunci că sportivul ar fi avut, în ultima perioadă, o relație paralelă cu o altă domnișoară. Lucru pentru care mariajul lor a ajuns pe butuci.

La aproape un an de la despărțirea lor oficială, creatoarea de modă a recunoscut pentru Click! că în aceste momente este cineva în viața sa care o face fericită, dar și ce planuri de viitor are cu persoana respectivă.

„Momentan nu vreau să îl prezint pe bărbatul cu care sunt, să ies cu el peste tot și deja lumea să îl știe și să îl cunoască. Sunt la început! Este cineva cu care mă văd, da, recunosc, dar nu aș vrea să spun foarte multe pentru că nu îmi dau seama exact ceea ce îmi trebuie având în vedere experiența profesională prin care am trecut. Acum mă gândesc sincer de cinci ori înainte să fac un pas și să fiu cu cineva. M-a făcut mult mai precaută și cred că lucrul ăsta este mult mai bun pentru mine pentru a mă apăra. Așa că nu vreau să dau prea multe detalii pentru că nu sunt, dar cu siguranță când voi fi ferm convinsă că este persoana cu care mi-aș petrece timpul în următorii ani din viața mea cu siguranță voi ieși fără niciun fel de problemă la braț cu el.

În acest moment nu m-aș mai recăsători, dar am învățat în timp că niciodată să nu spui niciodată, cine știe, în viitor”, a declarat despre noul ei iubit, în exclusivitate pentru Click!, Sonia Trifan.

Sonia Trifan: „Fostul nu face parte din prezent”

Blondina ne-a mai dezvăluit că relația dintre ea și bărbatul lângă care credea că o să îmbătrânească, fotbalistul Andrei Neagoe, s-a răcit total:

„Fostul meu soț este la trecut, de asta se spune și „fostul” soț. Așa că dacă este la trecut este doar în trecutul meu. Nu face parte din prezentul meu și mai ales din viitorul meu și, de obicei, îmi place ca atunci când am luat unele decizii să nu mă mai întorc”.

Sonia Trifan, dedicată carierei

După ce a divorțat de Andrei Neagoe, blondina a ales să se dedice foarte mult proiectelor sale profesionale.

„Sunt implicată într-un proiect foarte mare acum și muncesc foarte mult. Este un an plin de proiecte. Am început să predau niște cursuri de design vestimentar și am câteva eleve în acest proiect. Muncim mult pentru că pe 8 aprilie o să fie un concurs pentru tinerii designeri din România, eu voi fi în juriu, iar elevele mele vor fi bineînțeles pe podium în calitate de concurente.

Anul acesta este chiar un an plin de muncă, a început în forță chiar din ianuarie, am câteva colabărări ca designer vestimetar și în alte proiecte, nu doar în proiectul meu pe care îl am de 15 ani. Am încercat să mă axez pe partea profesională mai mult în ultima perioadă, pentru că după cum știți cu toții, în ultimii ani, am avut probleme personale și am neglijat foarte mult cariera și nu a fost deloc bine pentru mine”, a conchis Sonia Trifan, pentru Click!

Click! spune

Sonia Trifan și Andrei Neagoe s-au cununat civil în 2016, iar un an mai târziu, cei doi alegeau să își unească destinele și în fața lui Dumnezeu. Cele două vedete își doreau foarte mult să devină și părinți, însă acest lucru nu s-a mai realizat.

    Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net