Sonia Trifan dezvăluie motivul divorțului de fotbalistul Andrei Neagoe

Sonia Trifan a divorţat după 5 ani de mariaj, iar binecunoscuta creatoare de modă a declarat în emisiunea lui Cristi Brancu de ce a luat decizia de a se despărţi definitiv de Andrei Neagoe. 

image

Sonia Trifan s-a cununat civil în anul 2016, urmând ca în 2017 să se căsătorească religios. Din păcate, de doi ani încoace au început frământările şi vedeta a încercat să îşi salveze căsnicia, însă nu s-a mai putut face nimic. Invitată la Exclusiv VIP, emisiunea prezentată de Cristi Brancu la Prima TV, Sonia Trifan  a explicat ce a dus la sfârşitul relaţiei sale cu fotbalistul. 

Este ultima dată când vorbesc despre acest subiect, îmi este foarte greu pentru că ultimii mei doi ani au fost cu foarte multe probleme şi sunt foarte obosită. Şi după tot acest urcuş şi coborâş mi-am dorit ca lunile acestea de după divorţ, pur şi simplu, să mă odihnesc după doi ani zdruncinaţi, să încerc să zâmbesc. A venit primăvara şi să vină primăvara şi în sufletul meu!”, a spus Sonia. 

Sonia Trifan este o cunoscută  creatoare de modă
Sonia Trifan este o cunoscută creatoare de modă

«Mi-am dorit foarte mult familie» 

Dar unde s-a rupt relaţia de dragoste?

"Eu am crezut că sunt genul de persoană care pot să duc până la infinit. Infinitul meu a fost în decembrie anul trecut! Am simţit că trebuie să mă opresc pentru că nu sunt Don Quijote şi la un moment dat trebuie să accept şi realitatea. Aşa că eu am fost cea care am vrut să divorţez după doi ani în care am luptat cu toate armele. Sunt genul de persoană care nu se dă la o parte când e greu, dar am simţit că trebuie să pun punct, pentru că altfel aş fi prelungit aceşti 2 ani în 3 ani, în 4 ani şi la un moment dat viaţa se duce şi nu cred că suntem datori cu o viaţă cuiva!

Mi-am dorit foarte mult familie, în adevăratul sens al cuvântului, altfel nu aş fi făcut o nuntă, o cununie religioasă...” a mai completat Sonia Trifan. Creatoarea de modă e de părere că ea şi fostul ei soţ nu s-au potrivit. Fiecare îşi dorea altceva de la viaţă. 

Nunta  fastuoasă  din 2017
Nunta fastuoasă din 2017

,,Diferenţele au fost de la început  şi cred că asta este o foarte mare problemă a cuplurilor. Dacă vedem că sunt foarte mari diferenţe de la început să nu trăim cu senzaţia că iubirea poate schimba ceva. Eu niciodată nu am avut habar de fotbal. Am fugit toată viaţa de fotbalişti, nu mi-am dorit... Nu am putut să mă împac absolut deloc cu plecările foarte lungi de acasă, îmi doream familie, ca soţul meu să se trezească lângă mine, să avem lucruri comune de făcut, să ne punem bazele unei vieţi comune”, a mai adăugat Sonia. 

Cât despre faptul că între ea şi soţul ei ar mai fi existat o a treia persoană, Sonia Trifan a spulberat aceste zvonuri:

,,Nu am simţit niciodată că ar exista o a treia persoană sau a patra sau a cincea... Nu! Noi avem tot timpul această idee că dacă doi oameni se despart trebuie să existe o a treia persoană... eu nu am simţit! Cu siguranţă dacă aş fi simţit nu aş mai fi prelungit această agonie a mea de doi ani, în care să găsesc soluţii constructive pentru noi!”.  

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net