Sonia Trifan, de urgență la doctor! Ce a pățit designerul? «Nu faceți ca mine! Nu mai aud!»

Ultima actualizare:

Sonia Trifan o trage și acum de pe urma deplasării ei la Istanbul, din urmă cu trei săptămâni! Designerul nu mai aude cu o ureche, după ce a fost diagnosticată tardiv cu otită acută. Sonia a ajuns de urgență la medic cu auzul grav afectat și acum e pe tratament. Designerul speră să-și recapete auzul, afectat grav de o răceală la cap.

Sonia Trifan, pe străzile cu zăpadă, din Istanbul Sursa: arhivă personală
Sonia Trifan, pe străzile cu zăpadă, din Istanbul Sursa: arhivă personală

Sonia Trifan a constatat cu stupoare că și-a pierdut auzul la una dintre urechi, după ce, timp de două săptămâni, a lăsat netratată o răceală la cap.

Blonda a fost plecată la Istanbul, luna trecută, unde a prins furtuna de zăpadă și a contactat de atunci o răceală puternică la cap. Durerile de urechi nu-i mai dau deloc pace de două săptămâni Soniei. Zilele trecute, blonda a ajuns de urgență la medic, cu auzul grav afectat.

Acum aproximativ de 2 săptămâni am început să am dureri de cap îngrozitoare. Desigur, luam doar analgezice, care uneori își făceau efectul doar dacă luam câte două. Dimineața, mă trezeam cu greu și cum mă ridicam din pat începeau amețelile și durerile de cap. Am crezut că vor trece însă.

„Am făcut 500 de teste Covid!”

Aveam niște dureri de cap îngrozitoare, mă dureau și ochii în cap. Am stat așa vreo șase zile. Între timp, cred ca mi-am făcut 500 de teste Covid pentru că mi-era teamă. Mă gândeam să nu fi luat de undeva.

Nu am avut însă Covid! Răcisem foarte tare la cap, în perioada Istanbulului. M-am trezit într-o dimineață cu junghiuri îngrozitoare la ambele urechi, de la un timpan la celălat timpan. Când Andrei a vrut să-mi spună <Bună, dimineața> în pat, eu cu o ureche nu mai auzeam deloc. M-am panicat foarte tare!

Am făcut toate investigațiile posibile pentru ureche și analize la cap. Am făcut și un RMN. Am o otită acută. Am ambele timpane inflamate și o infecție puternică la urechi. De cinci zile stau în casă, am ieșit doar la doctor și cam atât. Dacă mergeam la timp, nu treceam prin atâta chin și durere. Să nu faceți ca mine!”, a povestit designerul, în exclusivitate, pentru Click!

Sonia Trifan a rămas, în urmă cu trei săptămâni, blocată sub nămeți la Istanbul, unde a mers să facă o ședință foto. În aceeași situație s-a aflat atunci și Inna, care și-a anulat un concert din cauza căderilor abundente de zăpadă.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
WhatsApp Image 2024 04 16 at 20 36 44 jpeg
florin dumitrescu si sotia webp
pepe 1 jpg
banner Cornel Palade png
cub anca serea png
image png
Monica Birladeanu decolteu (2) jpg
banner dinu maxer png
image
actualitate.net
image
actualitate.net