Dieta miraculoasă a Medanei Oprea! Cum a reușit să slăbească 7 kilograme în două săptămâni? De ce alimente nu s-a atins?!

#Exclusiv Click!

Medana, soția lui Alin Oprea, a reușit să obțină o talie de manechin, în timp record. Soția solistului de la trupa Talisman ne-a dezvăluit ce dietă minune a urmat. Rezultatele sunt spectaculoase! 

Medana Oprea a fost, recent, model în prezentarea designerului Sonia Trifan la Bukarest Fashion Week, dar pentru a arăta țiplă pe podium a trebuit să urmeze o dietă, care a făcut minuni în cazul ei.

Medana a cochetat cu profesia de model în tinerețe, însă în decursul anilor silueta de manechin s-a mai pierdut. Medana a luat măsuri și a reușit să dea jos 7 kilograme înainte de prezentare. 

 „Trei săptămâni nu m-am atins deloc de zahăr, de carbohidrați, de fructe, de nimic cu făină. 

Doar apă, proteină pură și uneori legume. Am văzut o îmbunătățire fantastică la ten. 

Riduri încă nu am, dar sigur urmează și la mine, pentru că deja am <<păcălit>> vârsta cam mult”, ne-a povestit Medana. 

Cu ce dietă a reușit Medana Oprea să slăbească 7 kilograme în două săptămâni?

Soția lui Alin Oprea a dezvăluit, pentru Click!, ce a mâncat practic pe parcursul celor două săptămâni de dietă. 

 „Atunci când Sonia Trifan mi-a propus să particip la Bukarest Fashion Week, să fiu mireasa colecției ei, am fost luată prin surprindere. În doar 3 săptămâni, urma să aibă loc festivalul de modă, iar eu mi-am dorit să dau jos niște kilograme. 

Am urmat o dietă în care timp de 10 zile am consumat doar proteină pură, mâncând doar somon, ouă fierte, iaurt cu 0 % și foarte multă apă, plus câte 45 de minute pe banda de alergat”.

 „Am alternat o zi de proteină, cu o zi de proteină cu legume”

 „După aceste 10 zile, am alternat o zi de proteină cu o zi de proteină cu legume. În doar 2 săptămâni, am dat jos 7 kilograme, iar acum am intrat într-un regim normal, plus antrenamentele în sala de sport. 

În cazul meu, este foarte dificil să am o dietă strictă, pentru că suntem mereu la evenimente unde vedem preparate culinare de la care este foarte greu să te abții. 

Când văd prăjiturile, la revedere dietă! Sunt gurmandă și mai sunt și o gospodină pricepută. Dar, încerc pe cât se poate, să păstrez un echilibru și să îmi mențin greutatea dorită. 

Ideal ar fi ca, în momentul în care vedem că avem 2 kilograme în plus, să nu dăm voie să se acumuleze mai multe și să le dăm jos în săptămâna în care observăm că le-am acumulat”, a mai declarat Medana, pentru Click!

 „Mă pregătesc pentru vacanța din Tenerife”

Medana va apela din nou la aceeași dietă înainte de a pleca în vacanță, pentru a afișa o siluetă de vis la plajă. 

 „Când mergem în concedii, de exemplu, intru din nou la dietă și dau jos 3-4 kilograme să îmi pot permite să nu am restricții.

În luna septembrie, plecăm în Tenerife, iar în această perioadă voi urma un program cât se poate de echilibrat”, ne-a mai spus soția lui Alin Oprea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Cub Marina Almășan
monica gabor diva jpeg
Captură de ecran din 2024 09 07 la 20 06 38 png
cub cub adriana simionescu 2 png
banner gabriela cristea png
banner oana lis png
Banner Marina Voica
dumitru rucareanu colaj captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net