Dorin Chioțea, în chinuri, a doua oară cu Covid, după trei doze de vaccin! „Zici că m-a lovit trenul!”

Ultima actualizare:

După Mădălin Ionescu, și Dorin Chioțea, șeful redacției Sport din Televiziunea Publică, este infectat cu varianta Omicron! Acesta are o formă gravă da bolii, după ce a contractat virusul și în decembrie 2020 și i-au fost administrate trei doze de vaccin anti Covid.

Dorin Chișea era vaccinat cu doza booster, din octombrie Sursa: Facebook
Dorin Chișea era vaccinat cu doza booster, din octombrie Sursa: Facebook

Calvarul a început luni, când Dorin Chioțea a acuzat stări ușoare de răceală. Inițial, soția acestuia, Carmen, s-a simțit rău, a făcut un test Covid, care a ieșit pozitiv. Dorin a făcut și el testul, care a a fost tot pozitiv. Din păcate, starea sănătății lui s-a agravat văzând cu ochii. De marți, este țintuit la pat și pe tratament.

De marți sunt infectat, (și) în acte, a doua oară cu SARS-CoV-2. Co-Vid2 cum ar veni, că ăla 19 e deja oale și ulcele. Am mai luat carcalacul chiar pe 1 decembrie 2020, când am băgat în carantină toate trupele care defilaseră pe sub Arcul de Triumf”, a povestit Dorin Chioțea, pentru Click!

Simpotomele date de varianta Omicron nu sunt nici pe departe ușoare în cazul lui. Dimpotrivă, acesta nici nu se mai poate ridica din pat și acuză dureri mari în tot corpul, din cap până în picioare.

Dorin Chioțea: “Zici ca m-au batut cu pulanul!”

Am experimentat două zile dureri în gât de parcă cineva mi-a trecut pe acolo o bucată de smirghel (hârtie abrazivă) înroșit în foc. Am băut ceai cald cu paiul, că apă la temperatura camerei nu eram în stare să înghit. Am avut senzația că un milițian comunist m-a bătut cu pulanul din creștet până-n tălpi.

Mă dureau oasele, mușchii, pielea, cred că și firele de păr din cap. Simțeam că mi se fărâmă corpul când m-am așezat cu c..u pe WC, noroc că n-am avut poftă de mâncare (și să mestec era un efort) să ajung în zonă în ritmul normal.

Am ochii înroșiți, îmi curg încontinuu; nu suport nicio rază de lumină. Tusea e un calvar, gata să-mi împrăștie coastele pe pereți. Nasul mă ustură la orice atingere, nu mi-am imaginat că pot produce tone de muci la limita deshidratării”, a mai povestit jurnalistul calvarul prin care trece de câteva zile bune.

„E un fleac care m-a ciuruit!”

Dorin Chioțea era vaccinat cu trei doze, tocmai de aceea nu se aștepta să aibă simptome atât de grave.

Am făcut trei doze de vaccin Pfizer, booster-ul în octombrie 2021. Eram blindat, cum ar veni. Citesc că varianta asta ar fi o formă ușoară la ăștia ca mine, că trece repede, că e așa ca o răceală aproape de neobservat. E pe naiba! E un fleac care m-a ciuruit!”, a mai spus jurnalistul.

Dorin Chioțea mai are de stat doar o zi în izolare.

De trei ore mă simt cât de cât mai bine. Am luat tratament, paracetamol, tamiflu, din cele clasice! Sunt izolat într-o cameră și am umplut un sac de plastic cu batiste de unică folosință. Și mă doare capul de parcă mă strânge o menghină, stă să-mi explodeze. Zici că m-a lovit trenul, că mi-a dat Doroftei doi pumni!”, a mai spus jurnalistul, pentru Click!

În august 2021, jurnalistul Dorin Chioţea a fost numit şef al departamentului sport din TVR. Numirea în funcție a venit la doar câteva zile după de jurnalistul s-a întors de la Jocurile Olimpice de la Tokyo, unde a fost în echipa TVR şi a avut zilnic corespondenţe (trei-patru corespondenţe zilnic pe TV şi zeci de ştiri de la Olimpiadă, pentru online, zilnic).

Dorin Chioţea a lucrat înainte la matinalul TVR, întâi ca reporter al emisiunii (cu transmisiuni live, de pe teren, în fiecare ediţie), iar apoi ca prezentator al programului „Cu capu-n zori”.

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
tunelul daniela jpg
vreme furtuna png
reallygreatsite com 8 2 1536x864 jpg
strada trandafirilor jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net