Două destinații din România incluse în cel mai scump circuit turistic din lume

Ultima actualizare:

Aproape 130.000 de dolari de persoană. Atât costă biletul la cea mai scumpă excursie din lume iar pe lista obiectivelor care vor fi vizitate de turiștii care vor plăti amețitoarea sumă se află și două zone din România: Bucovina și Capitala. Acest circuit este considerat ”călătoria nr 1 a lumii”.  

Avion companie de turism excursii de lux
Turiștii vor avea la destinație un avion restaurant de lux.Foto: fcb tcsworldtravel.com

România are două zone pe lista locurilor în care se va face popas în ceea ce este considerat la începutul lui 2023 drept cea mai scumpă excursie din lume, scriu jurnaliștii de la monitorulsv.ro. Este organizată de TCS World Travel, o companie americană care se ocupă cu excursii pentru bogații planetei. Firma este specializată în circuite turistice de-a lungul și de-a latul globului pământesc organizate cu avioane private.  

Cât costă participarea la cel mai scump circuit turistic 

Circuitul de lux este intitulat „Regate şi culturi” și va avea loc potrivit sursei citate în perioada 13 iunie – 2 iulie 2024. Nu este prima oară când România are zone pe lista călătoriilor de lux organizate de compania turistică americană. În perioada 2017-2019 mai multe destinații din țara noastră au fost incluse în circuitele organizate de acest tour operator.  

Compania a anunțat și prețul pentru cei care vor să facă acest circuit. Astfel, o persoană care vrea să participe la circuitul „Regate și culturi” va trebui să plătească în jur de 129.950 de dolari. Conform sursei citate care a consultat oferta făcută de organizatori prețul acestei expediții all-inclusive acoperă  absolut tot: de la călătorii cu avionul privat, hoteluri, transport terestru și mese, până la toate activitățile zilnice. 

Care este traseul celei mai scumpe excursii din lume  

Excursia durează 20 de zile și include destinații din opt țări: respectiv Londra (Anglia), golful Kotor (Muntenegru), Cracovia (Polonia), București și Suceava (România), Bukhara (Uzbekistan), Tbilisi (Georgia), Ashgabat și Merv (Turkmenistan), Efes și Costa de Turcoaz (Turcia).  Transportul turiştilor se realizează cu un avion al companiei care organizează excursia, o aeronavă Airbus A321neo-LR,cu doar 52 de locuri,

image
image
image
image
image
image
Regina Letizia profimedia 0781349660 jpg
chess g8fdc050a6 1280 jpg
Catalog note scoala elevi profesor FOTO Inquam Photos Octav Ganea jpg
concediu medical freepik jpg
desert ge0e293cbb 1280 jpg
62090193 jpg