Două femei din Pitești s-au îmbogățit cu împrumuturi la CAR. Cum au acționat acestea

Ultima actualizare:

    Foto: Arhivă
Foto: Arhivă

Două femei de 43, respectiv 29 de ani, din Mioveni, județul Argeș, împreună cu 4 persoane complice, au întocmit și folosit 249 de adeverințe de salariat false pe numele unor persoane și au obținut în acest fel 85 de împrumuturi de la o Casă de Ajutor Reciproc (CAR), anunță IGPR.

Persoanele în numele cărora solicitau ajutoarele financiare figurau ca „angajate” în cadrul a cinci firme din Pitești. Cu ajutorul acestor documente falsificate au obținut 85 de împrumuturi în valoare de 1.700.000 lei.

Azi dimineață, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Argeș, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au făcut nouă percheziții la sediul unor societați comerciale și locuinţele unor persoane bănuite de înșelăciune, fals în înscrisuri sub semnătură privată și uz de fals. Perchezițiile au loc în localitățile Pitești, Mioveni, Costești și Albota.  

La acțiune au participat aproape 50 de polițiști specializați în investigarea și combaterea infracționalității economice, criminaliști și luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale.

Citește și: 

O parohie din Neamț a fost înșelată cu 28.000 de euro de un bărbat care a promis că organizează pelerinaj în Franța

Falsificau și vindeau acte de studii și atestate. Cât costa o diplomă de licență. Percheziții de amploare la falsificatori

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net