Două minore din Iași, sechestrate și amenințate cu cuțitul de un bărbat! Una dintre ele a sărit pe geam ca să scape

Ultima actualizare:

    Minorele au fost amenințate de un individFoto: dashu83/ Freepik
Minorele au fost amenințate de un individFoto: dashu83/ Freepik

Clipe de groază pentru două copile din Iași, la finele lunii februarie! Acestea au fost sechestrate și amenințate de un bărbat. Fetele au 13, respectiv 14 ani.

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași l-au trimis în judecată pe Dorel Radu, pentru lipsire de libertate în mod ilegal. Cele două minore au reușit să scape în cele din urmă din casă, una dintre ele fiind nevoită să spargă un geam și să fugă desculță pe stradă, relatează bzi.ro.

La sfârșitul săptămânii trecute, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași l-au trimis în judecată pe Dorel Radu, sub acuzația de lipsire de libertate în mod ilegal. Acum, urmează ca Judecătoria Iași să stabilească un prim termen al procesului penal. Ulterior, magistrații ieșeni vor asculta ce au de spus toate părțile implicate, pentru a putea lua o decizie în acest caz.

„În cauză s-a reținut că, pe data de 28 februarie 2021, în jurul orei 21:00, aflându-se în locuința sa din satul și comuna Mogoșești, județul Iași, fiind sub influența băuturilor alcoolice și având un cuțit în mână, inculpatul le-a împiedicat pe persoanele vătămate C.G.B., în vârstă de 13 ani, și R.N.D., în vârstă de 14 ani, să părăsească locuința, încuind ușa de acces a imobilului cu un lanț, chiar dacă acestea l-au rugat în repetate rânduri să le permită să plece”, a declarat Dragoș Bordianu, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fabrica DeLonghi jpg
image
image
image
image
image
image
pansies 7210851 1280 jpg
Imperiul Roman, hunii şi goana după aur jpeg
image png
turista vulcan jpg
image png
Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă FOTO Mediafax jpg
Marcel Ciolacu fb jpg
elicoptere prabusite jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net