Edvin Marton, la concert cu perfuzia în buzunar

Ultima actualizare:

A urcat pe scena Sălii Palatului deşi abia se ţinea pe picioare din cauza durerilor de spate. Marţi seară, violonistul Edvin Marton a tras o sperietură soră cu moartea. A alunecat pe scările proaspăt spălate din interiorul hotelului Hilton şi a ajuns cu dureri groaznice la spital.

Miercuri seară, a insistat să cânte, deşi toată ziua s-a aflat sub tratament la Spitalul Floreasca. Chiar şi aşa, durerile au fost de nesuportat, iar concertul nu s-a ridicat la nivelul celor din trecut.

Marton a urcat pe scenă în partea a doua a spectacolului, aşa cum era programat, însă, a cântat mai mult cu ajutorul orchestrei şi a reuşit să dirijeze doar două melodii.

Edvin Marton ar fi trebuit să susţină un spectacol de circa 45 de minute. A intrat în scenă în partea a doua, a dirijat două melodii, a susţinut şi puţin din partea de solo vioară. Cu toate că avea dureri mari s-a şi mişcat şi dansat puţin. Artistul a venit la concert chiar cu perfuzia în buzunar, potrivit unor surse din organizarea Galei „Crăciun Vienez".

Însă, chinurile lui Marton nu s-au terminat, acesta mergând de la concert direct la spital. A stat internat toată noaptea de miercuri spre joi, iar medicii l-au ţinut iarăşi sub tratament.

Se pare că, incidentul nu va rămâne nepedepsit. Violonistul s-a sfătuit deja cu managementul său şi vor acţiona în judecată lanţul hotelier Hilton. Surse din staff-ul artistului ne-au spus chiar că după ce Marton a căzut pe scări ar fi stat 20 de minute întins pe jos, timp în care cei de la hotel au căutat o pătură cu care să-l învelească.

Marton a urcat pe scena Sălii Palatului şi aseară, iar cei prezenţi l-au susţinut frenetic cu aplauze.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Nikolai Patruşev foto twitter
image
image
image
image
image
image
avion pexels jpg
politie italia1 jpg
coloana masini a1 jpg
Cheng  Charlie  Saephan castigator loterie profimedia jpg
philip weston thomas porumbel bobbi profimedia (3) jpg
autostrada a13 jpg
image png
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net