Elena Lasconi, clipe de coșmar din cauza unui proxenet! „Apoi m-a scuipat”

Ultima actualizare:

Cine a spus că viața de primar e una simplă? Elena Lasconi a lăsat televiziunea, în urmă cu ceva timp, și s-a apucat să facă treabă pentru oameni. Aleasă la cârma primăriei din Câmpulung Muscel, vedeta s-a lovit recent de un episod alarmant și periculos.

Elena Lasconi, clipe de coșmar din cauza unui proxenet
Elena Lasconi, clipe de coșmar din cauza unui proxenet

Elena Lasconi a ajuns să apeleze la oamenii legii, după ce un bărbat a agresat-o verbal și a scuipat-o în mijlocul străzii. Motivul? Un accident rutier care s-a petrecut în Câmpulung Muscel, în urma căruia un tânăr și-a pierdut viața.

Se pare că acea tragedie i-a atras multă antipatie fostei vedete de televiziune, după ce în presă a apărut informația că un capac de canal ar fi fost cauza incidentului. „Asfaltează străzile că din cauza ta mor oameni”, i-ar fi transmis bărbatul care a agresat-o. 

„Eram pe stradă, în calitate de primar, mă duceam să verific normele de igienă și traseele, la piață. Am auzit, aproape lângă mine, la centimetru, o mașină care a oprit brusc și niște urlete îngrozitoare, de la un individ despre care am aflat că este proxenet”, a povestit primarul din Câmpulung Muscel într-o emisiune TV.

Vezi și: Primăriţa Elena Lasconi se plânge că nu are bani pentru asfaltări: "Iau în calcul şi varianta de a face un credit"

Elena Lasconi, jignită de un proxenet. Cum explică accidentul care i-a adus un val de critici

Elena Lasconi a transmis că a făcut plângere penală împotriva bărbatului care a atacat-o pe stradă. Acesta este cercetat pentru ultraj. Totodată, primarul din Câmpulung Muscel a explicat și situția legată de accidentul care i-a adus un val de critici.

„Mi-a spus: «Fă, asfaltează străzile că din cauza ta mor oameni» și apoi m-a scuipat. Am făcut plângere penală și este cercetat pentru ultraj. Partea adevărată este că, din păcate, a murit un om și că era pe motor. Dar această reacție a venit după ce, în presă, a apărut un articol cu un titlu mare cum că un motociclist foarte tânăr a murit din cauza unui capac de canal.

Știrea era total falsă, singurul lucru adevărat e că a murit un om și că era pe motor. Băiatul respectiv conducea cu 160-170 km/h, o viteză foarte mare, tras de o mașină. O chestie aberantă și inconștientă.

În zona în care s-a întâmplat nenorocirea nu sunt canale, dar ca să se ducă totul în spinarea mea și să inducă oamenilor că din cauza mea a murit un om, a apărut acest articol”, a declarat Elena Lasconi într-o emisiune TV, conform WOWbiz.ro.  

Motiv pentru care acum, cel care se face vinovat de aceste fapte este cercetat pentru ultraj.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
soare plaja pixabay jpg
schelete craniu freepik jpg
oua vopsite de paste jpeg
familie targu jiu1 jpg
aron pumnul colaj captura video jpg
sarpe thailanda jpg
familie copil cuplu depositphotos1 jpg
constanta pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net