Emil Boc vrea s─â organizeze un concert experimental cu 5.000 de oameni:ÔÇ×A╚Ö face un test, s─â vedem dac─â putem relua festivalurile ├«n var─âÔÇŁ

image
Emil Boc propune organizarea unui concert experiment la ClujFoto: Facebook

Emil Boc este optimist ╚Öi le propune autorit─â╚Ťilor de la Bucure╚Öti organizarea unui concert experiment la Cluj. Primarul Clujului s-a inspirat dup─â ce a v─âzut c─â un astfel de eveniment a avut loc la Barcelona unde 5.000 de participan╚Ťi au participat la un spectacol pentru a se analiza dac─â riscul de infectare cu COVID-19 este at├ót de mare.

ÔÇ×Sunt un sus╚Ťin─âtor al deschiderii evenimentelor ╚Öi a festivalurilor. ├Än acest moment, prioritatea noastr─â este starea de s─ân─âtate a popula╚Ťiei. Un experiment interesant a fost cel din Barcelona, unde 5.000 de oameni au putut participa la un eveniment pentru a se observa dac─â riscurile sunt at├ót de mari. ├Än costul biletului a fost inclus ╚Öi un test antigen. Din to╚Ťi participan╚Ťii au fost opri╚Ťi doar 8 pentru c─â erau infecta╚Ťi cu noul coronavirus. Acum sunt urm─ârite efectele ╚Öi se va constata c├ót de periculos sau nu este un eveniment de genul.

Este un experiment care va permite sa se trag─â concluzii la nivel European. Sus╚Ťin, dac─â autorit─â╚Ťile centrale sunt de acord, s─â facem la Cluj un astfel de experiment, s─â vedem dac─â, respect├ónd toate normele, putem redeschide evenimentele. Un concert-test, pentru a da autorit─â╚Ťilor posibilitatea s─â g─âseasc─â o solu╚Ťie unitar─â. Avem infrastructura - stadion, sal─â polivalent─â - pentru a testa modalitatea ├«n care putem redeschide ├«n siguran╚Ť─â evenimenteleÔÇŁ, a declarat Emil Boc. potrivit Digi24.

"Noi ne oferim s─â test─âm o asemenea modalitate pentru a da autorit─â╚Ťilor ocazia s─â g─âseasc─â o solu╚Ťie unitar─â"

Emil Boc a precizat c─â ora╚Öul s─âu are infrastructura necesar─â pentru un asemenea eveniment, iar dac─â autorit─â╚Ťile locale sunt de acord, el ar dori s─â se fac─â un asemenea experiment.

ÔÇ×Noi ne oferim s─â test─âm o asemenea modalitate pentru a da autorit─â╚Ťilor ocazia s─â g─âseasc─â o solu╚Ťie unitar─â dup─â aceea pentru ├«ntreaga ╚Ťar─â. Prioritate trebuie s─â aib─â s─ân─âtatea popula╚Ťiei ╚Öi siguran╚Ťa tuturor la un concert, dar deja ├«n Europa lucrurile evolueaz─â destul de repede ╚Öi se poate ca ├«n condi╚Ťii de siguran╚Ť─â s─â se desf─â╚Öoar─â astfel de festivaluri.

Urm─âresc cu interes rezultatele studiului de la Bercelona, ├«n 30 de zile vom avea ╚Öi raportul oficial: din 5.000 care au participat, c├ó╚Ťi s-au ├«mboln─âvit dup─â concert.

Noi avem infrastructura ╚Öi stadion si sal─â polivalent─â pentru a putea testa cu un num─âr redus o asemenea solu╚Ťie, pentru viitor, pentru a ╚Ötii cum s─â ne preg─âtim pentru festivalurile din var─â ╚Öi din toamn─âÔÇŁ, a completat primarul Clujului.

5 carmen iohannis prima zi de scoala 4 jpg jpeg
Fulgy, fiul Vioricăi, s a certat cu vânzătoarele jpeg
image png
alina ilan laufer jpeg
plaje largite mamaia jpeg
Vladimir Putin FOTO AFP
https   www cancan ro wp content uploads 2022 06 A03I5577 scaled webp
image png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
protest carburant 30 iunie 2022 (6) jpeg
William ┼či Harry
Vladimir Putin FOTO AFP
plaje largite mamaia jpeg
6 front masini electrice poza mare jpg
5 carmen iohannis prima zi de scoala 4 jpg jpeg