Emoționant! Cum a fost cerută în căsătorie o tânără din Suceava, paramedic SMURD: Chemată la un accident, femeia a primit inelul chiar de la „victimă”

Ultima actualizare:

    Paula a avut parte de o cere în căsătorie inedităFoto: Facebook ISU Bucovina Suceava
Paula a avut parte de o cere în căsătorie inedităFoto: Facebook ISU Bucovina Suceava

Povestea de dragoste dintre Paula, o suceveancă de profesie paramedic, și iubitul ei a devenit virală după ce tânărul a cerut-o în căsătorie într-un mod inedit, dar și emoționant. Logodnicul a înscenat un accident, a cărui victimă a fost chiar el.

De ziua ei, Paula a primit în dar inelul de logodnă. Și nu oricum, ci în timp ce se afla la locul de muncă, iar alesul inimii sale s-a prefăcut a fi victima unui accident. Cum profesia tinerei este de paramedic SMURD, a sărit imediat în ajutorul celui accidentat. Însă, când s-a apropiat de locul cu pricina, așa zisa victimă a întâmpinat-o cu un imens buchet de trandafiri într-o mână și cu inelul de logodnă în cealaltă. 

Surpriza a fost uriașă, mai ales că tânăra nu s-ar fi așteptat la așa ceva. Paramedic la Punctul de Lucru Crucea, ea a fost chemată de colegii de la  Detașamentul Vatra Dornei, pentru a semna câteva documente. În acest timp, iubitul era ajutat de colegii ei să pună la punct surpriza.

Scenariul presupunea un accident la intrarea în curtea subunităţii, iar „victima” trebuia s-o ceară de soţie pe Paula. Tânăra s-a grăbit să ajungă la „locul accidentului”, iar acolo l-a găsit, de fapt, pe iubitul ei îi genunchi, ţinând un imens buchet de flori în mâna dreaptă şi inelul de logodnă în mâna stângă. Martorii s-au emoţionat şi i-au aplaudat pe cei doi tineri îndrăgostiţi.

Întreaga scenă a fost filmată și fotografiată, iar imaginile au fost făcute publice pe pagina de Facebook a ISU Bucovina Suceava. Tinerii au primit sute de aprecieri și felicitări.  

Citește și: 

VIDEO Cerută în căsătorie, chiar pe platoul de filmare de la “Survivor România”

VIDEO Cea mai frumoasă cerere în căsătorie: «M-a făcut să urlu, să ţip, să zbier!»

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net