Emoționant! Cum a fost cerută în căsătorie o tânără din Suceava, paramedic SMURD: Chemată la un accident, femeia a primit inelul chiar de la „victimă”


    Paula a avut parte de o cere în căsătorie inedităFoto: Facebook ISU Bucovina Suceava
Paula a avut parte de o cere în căsătorie inedităFoto: Facebook ISU Bucovina Suceava

Povestea de dragoste dintre Paula, o suceveancă de profesie paramedic, și iubitul ei a devenit virală după ce tânărul a cerut-o în căsătorie într-un mod inedit, dar și emoționant. Logodnicul a înscenat un accident, a cărui victimă a fost chiar el.

De ziua ei, Paula a primit în dar inelul de logodnă. Și nu oricum, ci în timp ce se afla la locul de muncă, iar alesul inimii sale s-a prefăcut a fi victima unui accident. Cum profesia tinerei este de paramedic SMURD, a sărit imediat în ajutorul celui accidentat. Însă, când s-a apropiat de locul cu pricina, așa zisa victimă a întâmpinat-o cu un imens buchet de trandafiri într-o mână și cu inelul de logodnă în cealaltă. 

Surpriza a fost uriașă, mai ales că tânăra nu s-ar fi așteptat la așa ceva. Paramedic la Punctul de Lucru Crucea, ea a fost chemată de colegii de la  Detașamentul Vatra Dornei, pentru a semna câteva documente. În acest timp, iubitul era ajutat de colegii ei să pună la punct surpriza.

Scenariul presupunea un accident la intrarea în curtea subunităţii, iar „victima” trebuia s-o ceară de soţie pe Paula. Tânăra s-a grăbit să ajungă la „locul accidentului”, iar acolo l-a găsit, de fapt, pe iubitul ei îi genunchi, ţinând un imens buchet de flori în mâna dreaptă şi inelul de logodnă în mâna stângă. Martorii s-au emoţionat şi i-au aplaudat pe cei doi tineri îndrăgostiţi.

Întreaga scenă a fost filmată și fotografiată, iar imaginile au fost făcute publice pe pagina de Facebook a ISU Bucovina Suceava. Tinerii au primit sute de aprecieri și felicitări.  

Citește și: 

VIDEO Cerută în căsătorie, chiar pe platoul de filmare de la “Survivor România”

VIDEO Cea mai frumoasă cerere în căsătorie: «M-a făcut să urlu, să ţip, să zbier!»

Faimosii Survivor Romania joc imunitate Foto Pro TV jpg
front 1 Beyonce (gettyimages) jpg
Ahmet Eyüp Türkaslan, Facebook jpg
Cutremur Turcia, Getty jpg
Cutremur în Turcia FOTO Profimedia
Survivor Romania webp
Farul CSU Craiova, Sportpictures jpg
miri nunta jpeg
image
image
image
image
image
image
Cutremur în Turcia FOTO Profimedia
miri nunta jpeg
calendar ortodox 2021 7 februarie sfantul partenie png
femeie însărcinată sursa FOTO Pixabay
Icoana Basilica ro webp
Papa Francisc Captură video jpg