Există minuni: căţelul cu toate labele tăiate poate merge din nou!

Când iubirea de animale şi priceperea medicilor veterinari îşi dau mâna, rezultă adevărate minuni. De una dintre acestea a avut parte Sandu, un căţel salvat,  deşi a fost găsit cu toate cele patru lăbuţe tăiate! El va putea merge din nou, după cum scrie adevarul.ro. 

 Căţelul a suportat  cu stoicism operaţiile. Fotografii: Facebook/ HelpLabus
Căţelul a suportat cu stoicism operaţiile. Fotografii: Facebook/ HelpLabus

Sandu a fost găsit agonizând, în luna martie a acestui an, în localitatea Smârdan, din judeţul Galaţi, cu toate cele patru picioruşe tăiate. Soarta lui părea pecetluită, însă, deşi nimeni nu-i dădea şanse la viaţă, Corina Grigore, administratorul Asociaţiei „Ajutaţi-l pe Lăbuş”, s-a ambiţionat să facă tot ceea ce i-a stat în putere pentru a-l salva pe Sandu.

„Ştiaţi că există minuni? Uitaţi una. Şi este cât se poate de adevărată. Sandu vine de la Smârdan, de fapt nu a venit singur pentru că nu avea cum, având toate patru picioarele tăiate. Lăsat să moară în chinuri, neputându-se deplasa să ceară ajutor, a avut totuşi norocul să-l găsească cineva şi să ne ceară ajutorul. După o lună de magie, doctorul veterinar Silvia Aftene ni l-a predat pe Sandu, mobil. Adică deplasându-se singur pe patru picioare, ce-i drept cam scurte”, a povestit Corina Grigore, administratorul adăpostului de animale „Ajutaţi-l pe Lăbuş”, pe Facebook.

Sandu şi-a făcut  deja un prieten
Sandu şi-a făcut deja un prieten

Sandu, o nouă șansă la viață!

Sandu este acum locatar la „Ajutaţi-l pe Lăbuş” şi este bucuros că a primit o nouă şansă la viaţă. Şi recunoscător, aşa cum doar aceste suflete dornice de mângâieri şi dezmierdări pot fi. Picioarele le are bandajate, se deplasează atât cât poate, însă în viitorul foarte apropiat i se vor pune orteze sau opinci care imită lăbuţele, pentru a se putea deplasa liber prin curte.

„Este un câine blând şi bun, care a primit o nouă şansă la viaţă. Sandu s-a acomodat bine, ba chiar şi-a făcut şi un prieten bun. Este un câine care emană bunătate şi iubire, deşi a trecut prin atât de mult chin. Mulţumim oamenilor care au aflat de povestea lui şi au donat pentru a putea achita factura. Urmează să-i montăm nişte orteze, opincuţe, pentru a duce o viaţă normală. El acum se poate deplasa aşa cum poate, iese afară, îşi face nevoile”, a mai scris Corina Grigore, cea care i-a dat o nouă şansă la viaţă patrupedului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net