Leșini de râs! Cum sunt speriați mai mulți oameni de un câine invizibil. Video hilar

Ultima actualizare:

Singurul lucru care îți poate salva ziua și a o face puțin mai distractivă este vizionarea clipurilor amuzante. Umorul este aliatul numărul 1 împotriva tristeții, lucru demonstrat de-a lungul anilor și de către specialiști. Beneficiile acestuia se întind pe o listă lungă, iar acest lucru ne face să înțelegem cât de important este să facem din umor o prioritate.

Câine amuzant. Sursă foto: Pexels
Câine amuzant. Sursă foto: Pexels

Astăzi, dragi cititori Click!, vă punem la dispoziție un clip de-adevărat amuzant, care îți va alunga orice urmă de tristețe de pe chip și vei începe, din nou, să vezi partea plină a paharului, mai ales dacă te afli într-un moment al vieții în care râsul și voia bună nu își au locul. Azi, vă prezentăm farse cu câini.

Râzi cu lacrimi! Iată cum mai mulți trecători au fost speriați de sunetul unui câine

Să faci farse celor din jurul tău poate fi o mare plăcere pentru cei puși pe șotii. Desigur, atât timp cât nu sunt duse la extrem, nu poate fi lezată liniștea sau sănătatea ,,victimelor umoriștilor”. Poate rezulta doar un video viral.

Mai mult decât atât, ei alergau atât de tare și îi avertizau pe trecători să o ia la fugă și să se ascundă pentru a nu fi atacați de ,,câinele invizibil”.

Scenele amuzante au fost filmate cu telefonul mobil și postate pe TikTok, pe un cont destinat conținutului amuzant, iar internauții au râs cu lacrimi. Clipul video a adunat peste 10.000 de aprecieri și extrem de multe vizualizări, dar și comentarii. 

Cu siguranță, panica celor cărora li s-a făcut farsa a fost destul de mare, chiar dacă reacțiile lor au generat crize de râs internauților care au urmărit clipul video devenit viral. Totuși, sperăm că acest clip video cu faze tari vă va face să râdeți cu lacrimi și să uitați la acest video viral preț de câteva minute, de problemele care vă invadează mintea. 

image
image
image
image
image
image
maidanez caini agresivi caine foto gheorghe florin 8 1170x644 jpeg
Masini pe autostrada in Austria FOTO Shutterstock
6 front Carmina Dragomir jpg
refugiati Chilieni FOTO Flotrentina Peria agerpres jpeg
beneficii consum oua 790x460 jpg
politie jpg