Explozie puternică într-un bloc din Galaţi. Balconul de la etajul 10 a căzut pe trotuar

Ultima actualizare:

    Explozie puternică într-un bloc din Galaţifoto: ISU Galați
Explozie puternică într-un bloc din Galaţifoto: ISU Galați

O explozie s-a produs, miercuri dimineaţă, într-un bloc din municipiul Galaţi, proprietarul suferind arsuri de gradul unu la mâini şi la faţă. În apartament se mai aflau soţia sa şi copilul lor, însă aceştia au scăpat nevătămaţi. Geamurile de la balconul apartamentului au căzut de la etajul 10 pe trotuar, fără a se înregistra persoane rănite.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Galaţi, colonelul Eugen Chiriţă, citat de News.ro, deflagraţia s-a produs la etajul 10 al unui bloc situat pe Bulevardul Oţelarilor, acolo fiind direcţionate mai multe autospeciale, dar şi o autoscară mecanică.

Pompierii au constatat că explozia a fost atât de puternică încât a spart toate geamurile balconului, care au căzut de la etajul 10 pe trotuar. Totuşi, în apartament, în afara pagubelor produse la geamurile balconului, nu s-au mai înregistrat şi alte stricăciuni.

Proprietarul, un bărbat de 37 de ani, a suferit arsuri la mâini şi la faţă. În momentul exploziei, în apartament se aflau şi soţia bărbatului, dar şi copilul lor, care dormea în imediata apropiere a locului în care s-a produs deflagraţia. Nici femeia şi nici copilul nu au păţit nimic.

În urma verificărilor, pompierii au stabilit că explozia s-a produs din cauza unei acumulări de gaze. Dimineaţă, unul din soţi ar fi preparat cafeaua la aragaz şi nu ar fi închis gazele cum trebuie. În momentul în care bărbatul a aprins apoi lumina, în cameră s-a produs explozia, care nu a fost urmată şi de un incendiu. Geamurile care au căzut de la etajul 10 al blocului au căzut pe trotuar însă nu a fost nimeni rănit şi nici nu s-au înregistrat pagube la maşinile parcate.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net