Fată de 13 ani din Argeș, atacată cu o sticlă incendiară pe stradă. Cum s-a întâmplat

Cazul unei fete în vârstă de 13 ani din orașul Topoloveni, județul Argeș, a pus pe jar polițiștii. Oamenii legii fac cercetări pentru a afla cum s-a ales adolescenta cu picioarele arse în timp ce se deplasa pe stradă. 

politia jpeg

Ieri seară, polițiștii au fost anunțați de o femeie că fiica sa ar fi suferit arsuri în timp ce se afla pe raza localităţii Priboieni. Aceasta a reclamat că mai multe persoane care se aflau într-o mașină ar fi aruncat un recipient cu lichid inflamabil aprins în direcţia copilei, în timp ce se afla pe stradă.  

În urma apelului la 112, minora a primit îngrijiri medicale și s-a stabilit că are leziuni superficiale de arsuri, la nivelul membrelor inferioare, au anunțat reprezentanții IPJ Argeș. Anchetatorii fac verificări pentru a stabili cum s-a petrecut evenimentul. 

Copila susține că a fost atacată   

Fata le-a declarat polițiștilor care se ocupă de caz mai întâi că cineva ar fi aruncat dintr-o maşină cu combustibil spre ea, apoi cu o sticlă ce ar fi fost aprinsă.

Până acum au stabilit că, pe traseul pe care s-a deplasa minora dinspre şi către domiciliu, în intervalul indicat, a trecut o singură maşină, ai cărei ocupanţi au fost identificaţi şi audiaţi.

„De asemenea, a fost identificat locul faptei, fără a rezulta elemente care să susţină o acţiune intenţionată din partea altei persoane”, mai precizează IPJ Argeş, conform adevarul.ro

Polițiștii cercetează cum s-au derulat faptele 

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni. Ancheta în acest caz trebuie să stabilească exact ce s-a întâmplat şi cum s-au derulat lucrurile.

Copila face parte dintr-o familie cu condiţii materiale precare şi copii mulţi. Este cunoscută ca având la activ mai multe plecări de acasă, la cerșit, şi probleme la şcoală. 

image
image
image
image
image
image
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net